Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 11:22

MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ile eleme adayları belli oldu

MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ile eleme adayları merak konusu oldu. MasterChef programının son bölümünde yarışmacılar, dokunulmazlık için mücadele etti.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 10:39

Raschica'nın Beşiktaş-Konyaspor maçında oynayıp oynamayacağı açıklandı

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftası kapsamında oynanacak olan Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasında Rashica'nın oynayıp oynamayacağı gündem oldu. Milli maçta sakatlanan futbolcunun durumu taraftarlar tarafından merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 10:14

Antalyaspor-Galatasaray maçının hakemi Ali Şansalan istatistikleri

TFF tarafından Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında oynanacak olan karşılaşmaların hakemi açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından Antalyaspor-Galatasaray maçının hakeminin kim olduğu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 10:13

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü olarak kutlanıyor

17 Ekim’in özel bir gün olup olmadığına dair araştırmalar hız kazandı. 17 Ekim dünya genelinde ve Türkiye’de görev yapan ya da emekli olan astsubaylara ithafen Dünya Astsubaylar Günü olarak kutlanıyor.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 09:58

Silifke Belediyespor-Bursaspor karşılaşmasının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

TFF 3. Lig kapsamında oynanacak olan Silifke Belediyespor-Bursaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı gündem oldu. Karşılaşma 20 Ekim Pazar günü oynanacak.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 09:48

Tüketicilerin Korunmasına Yönelik Kanun teklifinin 5 maddesi kabul edildi

Tüketicilerin Korunmasına Yönelik Kanun teklifinin ne olduğu merak ediliyor. TBMM Genel Kurulu’nda Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşüldü.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 09:30

Zorla getirilme kararının gerekçeleri netleşti

Zorla getirilme kararının ne olduğu ve gerekçeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Zorla getirilme kararı tanık veya sanıkların mahkemeye çıkmayı reddetme durumunda alınıyor.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 08:46

Samsunspor-Fenerbahçe maçının hakemi Muhammet Ali Metoğlu istatistikleri

Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de dokuzuncu hafta maçları başlıyor. Karşılaşmalar kapsamında Fenerbahçe bu hafta Samsunspor deplasmanına çıkacak. Taraftarlar tarafından Samsunspor-Fenerbahçe maçının hakeminin kim olduğu merak edildi.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 08:37

Roblox erişim engelinin kaldırılacağı tarih bekleniyor

Roblox platformuna getirilen erişim engelinin ne zaman kaldırılacağı merak ediliyor. Roblox, geçtiğimiz ağustos ayında çocuk istismarına yönelik içerikler barındırması sebebiyle kapatıldı.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 08:01

111.dönem Özel Güvenlik (ÖGG) sınavına geri sayım başladı

111.dönem Özel Güvenlik sınavına az bir zaman kala gözler ÖGG sınav takvimine çevrildi. Özel Güvenlik Sınavı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından yapılacak.
Aktüel - Aktüel
17 Ekim 2024 - 07:36

EGM bekçi alımı için başvuru şartları belli oldu

2024 bekçi alımları için araştırmalar yoğunlaşmaya devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılan bekçi alımları için başvuru şartları belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 16:58

Gaziantep'te uzun süreli elektrik kesintisin bitiş saati belli oldu

16 Ekim Salı günü Gaziantep'te birçok ilçede elektrik kesintisi yaşandı. Öğlen saatlerinde başlayan arıza çalışmaları henüz sonlanmazken vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceğini araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 16:41

Beşiktaş-Konyaspor maçının hakeminin kim olduğu açıklandı

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasının hakeminin kim olduğu açıklandı. TFF tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 16:30

Papara mobil uygulamasında güncellemeden dolayı erişim sorunları yaşanmıştı

16 Ekim günü Papara uygulamasına giriş yapamayan kullanıcılar çöktü mü, neden açılmıyor araştırmaya başladı. Son dakika erişim sorunu hakkında kullanıcılar sosyal medyada paylaşımda bulundu.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 16:12

Toprak Razgatlıoğlu'nun yarış tarihi netleşti! Şampiyonluk için son etap

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın son yarışı İspanya'nın Jerez şehrinde düzenlenecek. 2. kez dünya şampiyonu olma konusunda büyük bir avantaj elde eden Toprak Razgatlıoğlu'nun yarışının ne zaman yapılacağı gündem oldu. İspanya Jerez yarışı bu hafta sonu yapılacak.
 - Eskidi diye sakın atmayın!
16 Ekim 2024 - 15:54

Türk evlerinin ikonuydu: Fiyatı altın ile yarışıyor! Sarı fincan takımları antikacıların gözdesi oldu

1980'ler ve 1990'larda yaygın olarak kullanılan Anchor Hocking üretimi sarı fincan takımları, günümüzde antika pazarı ve koleksiyonerler arasında popüler hale geldi. Hasar görmemiş ve orijinal dokusunu koruyan özelikle yüksek fiyatlardan alıcı bulabiliyor. İkinci el ilan sitelerinde, fincanların fiyatları yarım altın fiyatını dahi geçebiliyor.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 15:34

Murat Yıldırım, Gizli Bahçe dizisinde Demir karakterini oynuyor

NOW TV ekranlarında yayınlanan Gizli Bahçe dizisinde Demir karakterinin kim olduğu izleyiciler tarafından merak edildi. Ayrıca dizide karakteri oynayan ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın hayatı ve kariyeri de gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 15:31

16 Ekim maç programına göre saatler ve karşılaşmalar netleşti

Dünyanın her yerinde heyecanla takip edilen Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Uluslar Ligi müsabakalarında bu akşam maç var mı merak edildi. 16 Ekim Salı akşamı oynanacak olan müsabakaların saati de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:57

Deprem sonrasında vatandaşlar evlerinin altından fay hattı geçip geçmediğini sorgulamaya başladı

Türkiye’nin deprem risk haritası araştırmaları hız kazandı. Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar evlerinin altından fay hattı geçip geçmediğini sorgulamaya başladı.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:55

Deha dizisinde İmre karakterini Melis Sezen oynuyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Deha dizisi ilk bölümlerinin ardından izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizide yer alan İmre karakterinin kim olduğu gündem oldu. Ayrıca izleyiciler karakteri oynayan Melis Sezen kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruların cevaplarını da araştırıyor.
Başa Dön Sona Git