Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 15:31

16 Ekim maç programına göre saatler ve karşılaşmalar netleşti

Dünyanın her yerinde heyecanla takip edilen Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Uluslar Ligi müsabakalarında bu akşam maç var mı merak edildi. 16 Ekim Salı akşamı oynanacak olan müsabakaların saati de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:57

Deprem sonrasında vatandaşlar evlerinin altından fay hattı geçip geçmediğini sorgulamaya başladı

Türkiye’nin deprem risk haritası araştırmaları hız kazandı. Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar evlerinin altından fay hattı geçip geçmediğini sorgulamaya başladı.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:55

Deha dizisinde İmre karakterini Melis Sezen oynuyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Deha dizisi ilk bölümlerinin ardından izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizide yer alan İmre karakterinin kim olduğu gündem oldu. Ayrıca izleyiciler karakteri oynayan Melis Sezen kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruların cevaplarını da araştırıyor.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:50

İOS iPhone deprem uyarısı nasıl açılır? Adım adım acil durum bildirim sistemi aktif etme yolları

Bugün Malatya'da meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem sonrasında deprem uyarı sisteminin Android ve İOS'ta nasıl açıldığı ve çalıştığı yeniden gündeme geldi. iPhone'da deprem uyarısının açılma yollarını derledik.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:29

Malatya depreminin kaç saniye sürdüğü vatandaşın gündeminde yer aldı

Kandilli Rasathanesi verilerine göre bugün Malatya'nın Kale ilçesinde 5.8 şiddetinde deprem oldu. Korkutan sarsıntının kaç saniye sürdüğü de merak ediliyor. Vatandaşlar sarsıntı sonrasında kendilerini sokağa attı.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:21

Call of Duty: Black Ops 6'nın Xbox Game Pass'e ne zaman geleceği netleşti

Microsoft'un oyuncular için özel olarak hazırladığı aylık abonelik sistemi Xbox Game Pass'e Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 6 ekleneceği açıklandı. Oyun severlerin gündeminde Call of Duty: Black Ops 6'nın Game Pass'e ne zaman geleceği yer aldı.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:13

Malatya depremi öncesinde Android deprem uyarı sisteminden "5.6 şiddetinde sarsıntı" bildirimi geldi

Bugün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem korku dolu anlar yaşattı. Android telefonlara gelen Deprem ağı uygulaması bildirimi ise gündeme geldi. Depremden bir süre önce telefonlara gelen "5.6 şiddetinde deprem" uyarısı yapıldı.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 14:01

Yıkıcı deprem riskinin yüksek olduğu bölgeler açıklandı

Malatya’da 5.9 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından yıkıcı deprem riskinin yüksek olduğu bölgeler ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Uzmanlar, bölgede daha büyük bir deprem beklemediğini açıkladı.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 13:53

Sınavsız ikinci üniversite başvuruları 18 Ekim'de bitecek

Anadolu Üniversitesi tarafından başlatılan sınavsız ikinci üniversite kayıtları 16 Temmuz tarihinde başlamıştı. Başvuru yapmak isteyen adaylar ikinci üniversite kayıt başvurularının ne zaman biteceği ve şartları araştırıyor.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 13:32

Miss Universe Türkiye 2024 güzeli seçilen Ayliz Duman'ın yaşı ve okuduğu bölüm dikkat çekti

Miss Universe Türkiye yarışmasına katılan ve birincilik ile ayrılan Ayliz Duman sosyal medya paylaşımları ile gündem oldu. Güzelliği ile beğeni toplayan isim hakkında kimdir, kaç yaşında merak konusu oldu. 73'üncü Miss Universe (Kâinat) güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 13:22

Hangi illerde okullar tatil edildi? Listeye bir il daha eklendi

Bugün Malatya'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem endişeli anlar yaşattı. Malatya, Şanlıurfa ve Batman'da okullarda eğitime ara verilirken Batman'da okullar tatil mi merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 13:15

A101 17 Ekim aktüel kataloğunda tekli yataklı koltuk, benzinli jeneratör, termostatlı fırın, filtreli su arıtma cihazı, waffle makinesi ve stand mikser yer alıyor

A101 marketlerin 17 Ekim aktüel kataloğunda tekli katlanabilir yataklı koltuk, termostatlı fırın, termosifon, buzdolabı, filtreli su arıtma cihazı, erkek bakım seti, waffle makinesi, stand mikser, Maxi scooter, benzinli jeneratör ve akım korumalı uzatma kablosu gibi birçok ürün yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 12:54

GSS borcunun oluşma nedenleri gündeme geldi

Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor. GSS borcu olanlar, Ocak 2025 itibarıyla uygulamaya konulan sağlık hizmetlerinden yararlanamayacak.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 12:39

Malatya, Elazığ ve Şanlıurfa'da yıkılan binaların sayısı açıklandı

Malatya'da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Yaşanan depremin ardından vatandaşlar Malatya, Elazığ, Şanlıurfa'da yıkılan bina var mı, kaç tane yıkıldı sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 12:08

Malatya'da tekrar deprem beklenip beklenmediği açıklandı

16 Ekim tarihinde Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Malatya'da tekrar deprem bekleniyor mu, yine olacak mı soruları gündeme geldi. Konuyla ilgili Prof. Dr. Naci Görür açıklamasında "DAF üzerinde afet boyutunda deprem beklemiyorum" dedi.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 11:58

Malatya Depreminin ardından Diyarbakır'da okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor

Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremden dolayı Elazığ ve Malatya’da okullar tatil edildi. Depremi hisseden iller arasında yer alan Diyarbakır’da okulların tatil olup olmadığı araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 11:52

Malatya depremi sonrası Vodafone ve Türk Telekom'da bazı erişim sorunları yaşandığı iddia edildi

Bugün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem vatandaşları endişelendirdi. Korku dolu anlar sonrası telefonlarına sarılanlar oldu. 16 Ekim Vodafone ve Türk Telekom hatlarında yaşanan sorun sonrasında çöktü mü, hatlarda sorun mu var merak edildi.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 11:40

Malatya depremi nedeniyle okullar Elazığ'da tatil edildi! 17 Ekim eğitim durumu gündem oldu

AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre 16 Ekim 2024 tarihinde Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan depremin ardından vatandaşlar tarafından Elazığ'da okulların tatil edip edilmediği merak edildi.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 11:37

Malatya Kale depremi 6 Şubat 2023 depremleri ile aynı fay zonu üzerinde oldu

Bugün Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Erken saatlerde meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamasının ardından depremin hangi fay hattında olduğu merak edildi.
Aktüel - Aktüel
16 Ekim 2024 - 11:30

Malatya depremde can kaybı olup olmadığı hakkında açıklama bekleniyor, olumsuz durum kaydedilmedi

Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesine göre Malatya'da deprem oldu. 5.9 şiddetindeki deprem sonrasında can kaybı var mı araştırıldı. Ali Yerlikaya deprem sonrasında ilk açıklamayı yapmıştı.
Başa Dön Sona Git