Tgrt Haber

ABD'de ebeveyn skandalı! 5 yaşındaki çocuk erkek kardeşini öldürdü! Kanından kokain çıktı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
28 Temmuz 2023 09:20 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 09:46
ABD'de ebeveyn skandalı! 5 yaşındaki çocuk erkek kardeşini öldürdü! Kanından kokain çıktı

ABD, 5 yaşındaki bir çocuk 16 aylık erkek kardeşini silahla vurarak öldürdü. Çocuğun kanında kokaine, ölen bebeğin kanında ise esrar maddesine rastlandı. İhmalle suçlanan sorumsuz anne baba gözaltına alındı.

ABD'de sorumsuz ebeveynin neden olduğu trajedi ülke gündemine oturdu. 5 yaşında kokain​ almış bir çocuk​, yürümeye yeni başlayan 16 aylık erkek kardeşini başından vurarak öldürdü. Ölen bebeğin kanında da esrar​ maddesi tespit edildi. 

Mart ayında yaşanan olay, detayları medyaya sızınca ülke genelinde büyük infiale neden oldu. ABD basınında yer alan haberlede göre adı açıklanmayan çocuk, vücudunda esrar bulunan küçük kardeşi Isiah Johnson'ı Indiana eyaletine bağı Lafayette şehrindeki evlerinde annesine ait silahla vurarak öldürdü. 

EV UYUŞTURUCU DEPOSU GİBİ

27 yaşındaki Deonta Jermaine Johnson ve 24 yaşındaki Shatia Tiara Welch, polisler mülklerine baskın yaptıktan sonra ihmal ve çeşitli uyuşturucu suçlamalarıyla suçlandı. Olaydan sonra polis, apartmanda 93 adet fentanil hapı, esrar ve uyuşturucu üretiminde kullanılan araç gereç bulduğunu da sözlerine ekledi.

Savcılar, Lafayette'in ebeveynleri Johnson ve Welch hakkında ihmal ve uyuşturucu suçlamasında bulundu. Welch polise silahın kendisine ait olduğunu ama genellikle yatağının altındaki bir kutuda kilitli tuttuğunu söyledi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...