Tgrt Haber

ABD'deki nargileciye silahlı saldırı: 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

21 Ağustos 2023 10:59 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 11:08
ABD'deki nargileciye silahlı saldırı: 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde bir nargilecide silahlı saldırı yaşandı. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

ABD'nin Washington​ eyaletinde bulunan bir nargilecide silahlı saldırı​ meydana geldi. Seattle​'daki Mount Baker mahallesindeki nargileciye sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşunların hedefi olan 22 ve 33 yaşlarındaki 2 erkek olay yerinde, 30 yaşında bir kadın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Polis, yaşları 21 ila 38 olan 6 yaralıdan birinin durumunun kritik, diğerlerinin iyi olduğunu söyledi. Olay yerinde 5 adet silah bulunduğunu bildiren polis, saldırının muhtemel şüphelilerine dair bilgi vermedi.

Maktullerin isimleri açıklanmazken, saldırının sebebi araştırılıyor.

BAŞKANDAN YASA DIŞI SİLAH UYARISI

Seattle Belediye Başkanı Bruce Harrel ise yaptığı yazılı açıklamada, polisin sürdürdüğü yoğun çalışmalara rağmen kentte bunun gibi bir “trajediye” sebep olabilecek çok sayıda yasa dışı silahın mevcut olduğunu belirtti.



300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...