Tgrt Haber

İçeri alınmayınca kurşun yağdırdı! Eğlence mekanına silahlı saldırı kamerada

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
14 Ağustos 2023 07:15 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 07:19

İzmir’in Çeşme ilçesinde, rezervasyonları olmadığı için eğlence mekanına alınmayan 2 şüphelin, iş yerine tabancayla ateş açtı. Bir taksicinin vurulduğu saldırı, güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmir'in turistik ilçesi Çeşme​'ye bağlı Sakarya Mahallesi Ayayorgi Koyu yakınlarındaki bir işletme​ kurşunlandı.

İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre, rezervasyonları olmadan mekana gelen 2 kişi, güvenlikler tarafından içeriye alınmadı. İşletme yetkilileriyle kavga eden şüpheliler, yanlarında bulunan tabancalar ile iş yerine ateş etti. Bu sırada kulüp önünde müşteri bekleyen taksi sürücüsü F.G. omzundan yaralandı.

İhbar üzerine adrese gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralı taksi şoförü, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından araçla kaçan 2 şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Öte yandan, şüphelilerin iş yerine ateş açtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...