Tgrt Haber

Görüntüler tam anlamıyla dehşet! Dev timsah, dişlerini saplayıp genç futbolcuyu parçaladı... O anlar kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Ağustos 2023 13:42 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 14:10

Kosta Rika'da kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. 29 yaşındaki futbolcu Jesus Alberto Lopez Ortiz, serinlemek için girdiği nehirde dev timsaha yem oldu.

Kosta Rika​'da kaydedilen görüntüler tüm dünyada gündem oldu. Deportivo Rio Cana ekibi oyuncularından 29 yaşındaki Jesus Alberto Lopez Ortiz, serinlemek için girdiği nehirde dev bir timsahın saldırına uğradı. 

Dev dişlerini genç futbolcuya geçiren timsah, onu bir süre sonra suyun içine çekti. Futbolcunun uğradığı ölümcül timsah saldırısına tanık olanlar 'Chucho' lakaplı futbolcunun egzersiz yaptıktan sonra köprüden nehre Canas atladığını anlattı.

Yetkililer dev timsaha yem olan futbolcunun cesedini kurtarabilmek için timsahı öldürmek zorunda kaldı.

KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Deportivo Rio Canas kulübü de ölüm haberini doğruladı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada "Futbolcumuz Jesus Lopez Ortiz'in ölümünü terin bir acıyla kamuoyuna duyuruyoruz. Huzur içinde yat 'Chucho'. Tüm ailesinin acısını paylaşıyoruz. Her zaman kalbimizde yaşayacaksın" ifadelerine yer verildi.

Timsahın öldürdüğü futbolcunun cesedinin çıkarıldığı anlar

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...