Tgrt Haber

Finlandiya polisi terör örgütü PKK'nın paçavralarına izin vermedi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2022 09:44 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 09:51

NATO üyesi olmak isteyen Finlandiya, Türkiye’nin ‘terörle arana mesafe koy’ çağrısını karşılıksız bırakmadı. Helsinki’de düzenlenen bir yürüyüşte terör örgütü PKK’nın paçavranın açılmasına Finlandiya polisi izin vermedi. 

Rusya’nın Ukrayna topraklarına saldırması sonucunda NATO üyesi olmak isteyen Finlandiya​, ülkesindeki terör örgütlerine yönelik tutumu nedeniyle Türkiye’nin ‘veto’ resti ile karşı karşıya kaldı. Türkiye’nin ‘terörle arasına mesafe koymasını’ istediği Finlandiya somut adımlarını atmaya başladı.

FİNLANDİYA POLİSİ TERÖR PAÇAVRALARINA İZİN VERMEDİ

Geçtiğimiz günlerde Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de ‘Neo-nazi karşıtı yürüyüş’ eylemi sırasında terör örgütü YPG/PKKpaçavraları polisler tarafından engellendi. Yaşanan o an kameralara saniye saniye yansırken Finlandiya’nın önümüzdeki günlerde teröristlerin iadesi konusunda da harekete geçmesi bekleniyor. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...