Tgrt Haber

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a kutulu tehdit: Kesik parmak gönderildi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Valeurs Actuelles
13 Temmuz 2023 11:09 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 11:40
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a kutulu tehdit: Kesik parmak gönderildi

Hem emeklilik yaşının yükseltilmesi hem de 17 yaşındaki çocuğun polis tarafından öldürülmesiyle karışan Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un konutuna, içinde kesik parmak olan bir kutu gönderildi.

Fransa​'da son aylarda durulmayan sular, emeklilik yaşını yükseltme yasasıyla başladı, Cezayir asıllı 17 yaşındaki Nahel'in polis tarafından öldürülmesiyle devam etti. Kitlesel protestolar​ Fransa sokaklarını yangın yerine çevirirken Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron​'a da içinde kesik parmak bulunan bir kutu gönderildi.

Fransız dergisi 'in haberine göre, bir güvenlik kaynağı, Elysee Sarayı'na gönderilen kutunun endişeye yol açtığını belirtti. Fransa'da yarın kutlanacak Bastille Günü öncesi gönderilen paketin polis tarafından incelemeye alındığı aktarıldı. Kutuyu gönderen bir kişinin tespit edildiği ve sorgulandığı bildirildi.

Macron'un ofisinden olayla ilgili açıklama yapılmazken durumun nedeniyle ilgili bir bilgi de verilmedi.

Kutuyu gönderen bir kişinin tespit edildiği ve sorgulandığı bildirildi.

MACRON HEDEFTE

Fransa lideri Macron, son dönemde emeklilik yaşını yükseltme yasası ve Cezayir asıllı 17 yaşındaki Nahel'in polis tarafından öldürülmesiyle patlak veren kitlesel protestolar nedeniyle tepkilerin hedefinde.

Kaynak: Valeurs Actuelles

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...