Tgrt Haber

Gökyüzü kahverengiye döndü: Eşek arılarının saldırısına uğradı, 160 yerinden sokuldu!

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
21 Ağustos 2024 09:48 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 11:56
Gökyüzü kahverengiye döndü: Eşek arılarının saldırısına uğradı, 160 yerinden sokuldu!

Galler'de yaşayan 57 yaşındaki Andrew Powell, eşek arılarının saldırısına uğradı ve 160 yerinden sokuldu. Bir tarladaki kovanda yaşayan eşek arılarının rahatsız edilmesiyle olan evinin bahçesinde öylece duran Powell'e oldu. 

Galler'in Brecon şehrinde yaşayan 57 yaşındaki Andrew Powell, evinin ön tarafında dururken bir anda gökyüzünün kahverengiye büründüğünü gördü. Ardından yüzlerce eşek arısının kendisine doğru geldiğini anlayan Powell, hızla koşmaya başladı. Evin ön tarafında sendeleyerek ilerlediğini söyleyen Powell, duşa koştuğunu fakat eşek arılarının onu takip ettiğini ve kıyafetlerinin üzerinden soktuğunu söyledi.

Gökyüzü kahverengiye döndü: Eşek arılarının saldırısına uğradı, 160 yerinden sokuldu! - 1. Resim

BANYO EŞEK ARILARIYLA DOLDU

Banyonun eşek arılarıyla dolduğunu anlatan Powell, başının arkasından 15 kez sokulduğunu fakat hızlı koşması sayesinde yüzünün zarar görmediğini belirtti.

Gökyüzü kahverengiye döndü: Eşek arılarının saldırısına uğradı, 160 yerinden sokuldu! - 2. Resim

''BİLİNCİM GELİP GİDİYORDU''

Arkadaşının kendisini hastaneye kaldırdığını söyleyen Powell, "Bilincim gidip geliyordu. Görebildiğim tek şey beyaz bir ışıktı ve 'işte başlıyoruz' diye düşündüm." dedi.

Gökyüzü kahverengiye döndü: Eşek arılarının saldırısına uğradı, 160 yerinden sokuldu! - 3. Resim

VÜCUDUNDAN 160 İĞNE ÇIKARILDI

Hemşireler, adrenalin, morfin ve kokodamol ile müdahale etti. Eğer bunu yapmasalardı öleceğini söyleyen Powell, vücudundan 160 iğne çıkarıldığını, uyuyamadığını, kendini çok yorgun ve zayıf hissettiğini ayrıca çok ağrısı olduğunu dile getirdi. 

Gökyüzü kahverengiye döndü: Eşek arılarının saldırısına uğradı, 160 yerinden sokuldu! - 4. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...