Tgrt Haber

Görünce şaştı kaldı! Bu market diğerlerinden çok farklı... Ne kasiyer var ne de güvenlik

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
03 Ekim 2023 15:36 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 15:56

İsviçre'de bir markete giden Türk gezgin gördükleri karşısında şoke oldu. Kasiyer ve güvenliğin bulunmadığı markette alışveriş yapanlar kendi ödemesini kendisi yapıyor. Durum karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Türk, "Resmen ütopik ülke kurmuşlar." dedi.

İsviçre​'nin Lozan kentine giden bir Türk gördüğü ilginç bir marketi takipçileriyle paylaştı. Markete girdiklerinde kasiyer ve güvenliği göremeyen Türk yaşadıkları karşısında şaşkına döndü. 

"ÜTOPİK BİR ÜLKE KURMUŞLAR"

 Kasiyer ve güvenliğin bulunmadığı markette alışveriş yapanlar kendi ödemesini kendisi yapıyor. Durumu oldukça garipseyen Türk ise yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Çıldırmamak elde değil, kimse çalışmıyor. Marulunu alıyorsun, dondurmanı alıyorsun. Sosisler, sucuklar, et, balık, kıyma, sebzeler ve meyveler... Kendiniz tartıyorsunuz, şurada ödüyorsunuz. Resmen ütopik bir ülke kurmuşlar gibi hissediyorsunuz. Bu nasıl bir güven? Hiç mi hırsızlık, yolsuzluk, birbirini kazıklama, yalan söyleme olmaz."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...