Tgrt Haber

İngiltere'yi sarsan cinayet: Çiçekleri kabul etmedi diye 15 yaşındaki eski kız arkadaşını katletti!

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: The Guardian
28 Eylül 2023 09:10 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 10:01
İngiltere'yi sarsan cinayet: Çiçekleri kabul etmedi diye 15 yaşındaki eski kız arkadaşını katletti!

İngiltere'de 15 yaşındaki bir kız sabah saatlerinde okula gitmek için bindiği otobüsten indi ve eski erkek arkadaşı tarafından uzatılan çiçekleri reddettiği için bıçaklanarak öldürüldü.

İngiltere'de 15 yaşındaki bir kız çocuğu eski erkek arkadaşının verdiği çiçeği reddedince bıçaklanarak öldürüldü. Saldırgan şahıs olayın ardından gözaltına alındı. Londra​'nın Croydon kasabasında sabah saatlerinde akıl almaz bir olay meydana geldi. 15 yaşındaki bir kız, Londra'nın güneyindeki işlek Wellesley caddesinde sabah trafiğinin yoğun olduğu saatlerde bıçaklanarak öldürüldü.

Sabah okula gitmek için bindiği iki katlı otobüste eski erkek arkadaşıyla karşılaştı. Okula gitmek için bindiği otobüsten her zamanki durağında indi. Eski erkek arkadaşı da onunla birlikte indi ve kız ile barışmak için aldığı çiçekleri vermek istedi, kız kabul etmeyince sinirlenip bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olaya şahit olan çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

75 DAKİKADA YAKALANDI

Olay yerine gelen polis ekipleri kaçan şahısı yakalamak için çalışma başlattı. Olayın üzerinden 75 dakika geçtikten sonra 17 yaşındaki zanlı olay yerinin 8km uzağındaki New Addington bölgesinde yakalandı. 

"BU KORKUNÇ HABERLE YÜZLEŞMEK BİRAZ ZAMAN ALACAK"

Kızın eğitim gördüğü özel okul olan Old Palace of John Whitgift okulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz dostumuz ve öğrencimizin anlamsız ve trajik ölümü bizi derinden sarstı. Eski Saray (John Whitgift okulu eski bir saray) topluluğunun bu korkunç haberle yüzleşmesi biraz zaman alacak ve bunu yapmaya çalışırken öğrencilerimize destek sunacağız."

İngiltere'yi sarsan cinayet: Çiçekleri kabul etmedi diye 15 yaşındaki eski kız arkadaşını katletti!

"POLİSLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ"

Croydon Belediye Başkanı Jason Perry, "Bu sabah şehir merkezinde bıçaklanan genç kızın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Belediye olarak polisle iletişim halindeyiz ve soruşturmalarını tam olarak destekleyeceğiz." dedi.

 

Kaynak: The Guardian

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...