Tgrt Haber

İsrail, Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'nin gerçek kimliğini ortaya çıkardı: Maskeniz sizi kaderden kurtaramayacak

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
25 Ekim 2023 18:36 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 19:00
İsrail, Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'nin gerçek kimliğini ortaya çıkardı:  Maskeniz sizi kaderden kurtaramayacak

İsrail Savunma Kuvvetleri, Aksa Tufanı operasyonu sonrası açıklamalarıyla gündem olan İzzeddin El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'nin gerçek isminin 'Hudhayfah Kahlot' olduğunu belirlediklerini duyurdu. İsrail Ordu Sözcüsü, Avichay Adraee, "Ne örgütünüz ne de maskeniz sizi kaderden kurtaramayacak" tehdidinde bulundu.

İsrai-Filistin çatışması, 19. gününde tüm şiddetiyle devam ederken bilanço giderek ağırlaşıyor.Gazze​'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında ölen sivillerin sayısının 6 bin 546'ya yükseldiğini duyurdu. Ablukaya aldığı Gazze'ye yönelik kara harekatı için hazırlıklarını sürdüren İsrail ordusundan ise çarpıcı bir iddia geldi.

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Hamas​'ın resmi sözcüsünün kimliğini ortaya çıkardıklarını açıkladı.

İSRAİL ORDUSU: UBEYDE'NİN GERÇEK KİMLİĞİNE ULAŞTIK

Avichay Adraee, ilk olarak Instagram hesabından "Son dakika haberleri yakında Ebu Obaidah denen kişinin gizlemeye çalıştığı bir şeyi yayınlayacağız" notuyla bir paylaşımda bulundu.

Ardından X (Twitter) hesabından paylaşım yapan Adraee, "Bu, Ebu Ubeyde takma adının arkasına saklanan ve aynı zamanda kırmızı kufiyasının arkasına saklanan sözde 'Huthaifa Kahlot'tur. Tıpkı Hamas'ın Tel Aviv'e roket saldırıları düzenlemek için sivil yapıların arkasına saklanması gibi" ifadelerini kullandı.

İsrail, Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'nin gerçek kimliğini ortaya çıkardı:  Maskeniz sizi kaderden kurtaramayacak

'MASKENİZ SİZİ KADERDEN KURTARAMAYACAK'

Adraee, Ebu Ubeyde olarak tanınan Hamas sözcüsünün gerçek adının da Huthaifa Kahlot olduğunu öne sürerek, şu ifadeleri kullandı:

'O da diğer Hamas liderleriyle birlikte tünellerin içinde, kadınların ve çocukların arkasına, maskelerin ve gölgelerin arkasına saklanmayı tercih ediyor. Huthaifa Kahlot, açığa çıktınız. Artık saklanmayı bırakmanın zamanı geldi. Ne örgütünüz ne de maskeniz ve kufiyanız sizi aldığınız darbelerden ve aranızda kalanları bekleyen kaderden kurtaramayacak.'

İsrail, Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde'nin gerçek kimliğini ortaya çıkardı:  Maskeniz sizi kaderden kurtaramayacak

Kassam Tugayları'nın Sözcüsü Ebu Ubeyde, 7 Ekim'deki Aksa Tufanı operasyonu sonrası yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Özellikle ellerindeki rehineler hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ebu Ubeyde sık sık kameralar karşısına geçti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...