Tgrt Haber

İsrail'in yeni stratejisi Avrupalı paralı asker! Haftalık kazancını itiraf etti

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Yeni Şafak
05 Kasım 2023 15:00 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 15:39
İsrail'in yeni stratejisi Avrupalı paralı asker! Haftalık kazancını itiraf etti

Gazze'de her geçen gün sivil katliamlarına yenisini ekleyen İsrail ordusunun paralı asker kullandığı iddiaları gündeme geldi. İspanyol basını bir İspanyol paralı askerin İsrail için savaştığını belirterek kazancıyla ilgili detay verdi.

Gazze​'de sivil katliamlarını sürdüren İsrail'e, Hamas​ Hizbullah'ın yardımıyla misilleme yapıyor. Gerilla taktiği ile Gazze'yi savunan Hamas'a karşı İsrail ordusunun paralı asker kullandığı ortaya çıktı.

AVRUPALI PARALI ASKERLER KULLANILIYOR

İspanyol basınından El Mundo gazetesi Orta Doğu'daki savaşı gündemine alarak Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'in Avrupalı asker kullandığını öne sürdü.

Söz konusu haberde neo-Nazi grubuna bağlı olduğu belirtilen ve Ukrayna saflarında Rusya’ya karşı savaşan İspanyol paralı asker Pedro Diaz Flores ile yapılan bir röportaja yer verildi. Röportajda İsrail'e para için geldiğini söyleyen Flores, kazancından oldukça memnun olduğunu vurguladı. İsrail'in iyi ekipmanlar kullandığının altını çizen Flores, aynı zamanda ordunun sessiz çalıştığını söyledi.

İsrail Gazze katliamında Avrupalı paralı askerleri kullanıyor.

İspanyol paralı asker kazancı ile ilgili şunları söyledi:

İsrail’e para için geldim. Çok iyi para ödüyorlar. Haftalık 3 bin 900 Euro ödeme alıyorum.

Kaynak: TGRT Haber, Yeni Şafak

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...