Tgrt Haber

Rusya yerleşim yerini vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2023 22:55 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 05:43

Rusya, Donetsk bölgesindeki bir yerleşim yerini füzelerle vurdu. Saldırıda 5 kişi hayatını kaybederken 31 kişi de yaralandı.

Fotoğraf: Arşiv

Rusya​ lideri Vladimir Putin​'in geçtiğimiz yıl 24 Şubat'ta verdiği saldırı emriyle başlayan Ukrayna​'nın işgal girşimi tüm şiddetiyle devam ediyor... Ukrayna'nın taaruza geçmesinin ardından Rus kuvvetleri, hava saldırıylarıyla hedeflerini vurmaya başladı. Rusya son olarak Ukrayna'da yine sivil yerleşim yerlerini hedef aldı. 

RUSYA YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre; Rusya'nın Donetsk​ bölgesindeki Pokrovsk kentindeki sivil yerleşim yerine düzenlediği füze saldırısında 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin de yaralandığını bildirildi. 

ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İki füzenin kullanıldığı saldırıda 5 katlı bir apartman hasar alırken, ilk saldırıda 4 sivil, ikinci saldırıda ise 1 acil durum görevlisinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Rusya yerleşim yerini vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bölgede arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...