Tgrt Haber

Rusya yine sivilleri hedef aldı: Zaporijya füze yağdı, çok sayıda ölü var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ağustos 2023 22:38 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 22:51
Fotoğraf. Arşiv

Rusya yine sivilleri hedef aldı. Zaporijya’ya düzenlenen saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy,, saldırıya ilişkin detayları paylaştı.

Fotoğraf. Arşiv

Rusya​ lideri Vladimir Putin​'in geçtiğimiz yıl 24 Şubat'ta verdiği saldırı emirle başlayan Ukrayna​'nın işgal girişimi tüm şiddetiyle devam ediyor... En son Ukrayna, Rusya'da ordu için dürbün ve gece görüş cihazları üreten fabrikayı hedef aldı.

Ukrayna'nın savaş 'savaşın yazarlarının topraklarına taşınacak' açıklamasının ardından yaşanan büyük patlama için İngiliz basını da 'Savaş Putin'in kapısına dayandı' manşetini atmıştı. Rusya'dan Ukrayna'nın bu saldırısına cevap gecikmedi

ZELENSKİY: RUS TERÖRİSTLERDEN BİR SALDIRI DAHA

Rus ordusu, Zaporijya​ kentinde sivilleri hedef aldı. Saldırıda 3 kişinin hayatını kaybederken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy​, saldırıya ilişkin detayları paylaştı. Saldırının nasıl düzenlendiği hakkında bilgi vermeyen Zelenskiy, arama-kurtarma operasyonunun sürdüğünü belirterek, "Zaporijya’ya Rus teröristler tarafından bir saldırı daha. Şu an itibarıyla 3 kişinin öldüğü bildirildi" dedi.

KİLİSENİN OLDUĞU BÖLGEYİ VURDULAR

Zelenskiy’nin saldırının ardından bölgeden paylaştığı görüntülerde bir kilisenin yanında yanan ve ağır hasar gören binalardan yükselen dumanlar görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...