Tgrt Haber

Bakan Özhaseki duyurdu: Yerinde Dönüşüm Kampanyası'nda hibe ve kredi miktarları artırıldı

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2023 11:36 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 11:45
Bakan Özhaseki duyurdu: Yerinde Dönüşüm Kampanyası'nda hibe ve kredi miktarları artırıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesi için "Yerinde Dönüşüm Kampanyası"na ilişkin Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Özhaseki, hibe ve kredi miktarlarını artırıldığını duyurdu.

Depremden etkilenen 11 ilde yapıları orta ve üzeri hasarlı olarak tespit edilen gerçek veya tüzel kişi maliklere hibe​ ve yapım kredisi desteği verilmesi ne ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

BAKAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Karara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm" kampanyasında hibe ve kredi miktarlarını artırdıklarını bildirdi.

KREDİ VE HİBE DESTEK MİKTARLARI AÇIKLANDI 

Bakan Özhaseki, konut için 750 bin TL hibe ve kredi, ahırı bulunan konut için 1 milyon TL kredi, 750 bin TL hibe ve iş yeri için 400 bin TL'ye kadar kredi ve hibe desteği sağlayacaklarını duyurdu.

https://twitter.com/mehmetozhaseki/status/1710209376215032133

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...