Tgrt Haber

BMW Togg'un benzerini paylaştı, Bakan Varank'tan cevap gecikmedi: Başka şubemiz yok

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Kasım 2022 12:37 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 12:55

Dünyanın en değerli otomobil markalarından bir olarak gösterilen BMW, Türkiye’nin yerli ve milli olan otomobili TOGG’un Gemlik rengini anımsatan ve TOGG’a benzemesiyle dikkat çeken modelini, Gemlik sahiline getirerek fotoğraflarını çekti. BMW’nin fotoğrafları sosyal medyada servis etmesi üzerine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından konuyu esprili bir dille değerlendirdi.

Dünyaca ünlü otomobil markası BMW​, sosyal medya hesabından TOGG’un gemlik​ rengini ve modelini anımsatan aracına Gemlik sahilde fotoğraflar çekerek sosyal medya hesabından yayımladı. Fotoğrafları görenler ise “Yoksa siz TOGG’a nispet mi yapıyorsunuz?” şeklinde yorumlar yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı​ Mustafa Varank’tan ise cevap gecikmedi. 

BMW Togg'un benzerini paylaştı, Bakan Varank'tan cevap gecikmedi: Başka şubemiz yok

BENZERLİK DİKKAT ÇEKTİ

BMW, Gemlik rengini anımsatan yeni model aracını Almanya kurumsal sayfasında paylaştı. 16 plakanın kullanıldığı ve Gemlik sahilinde fotoğraflanan araç, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan TOGG’a benzerliğiyle dikkat çekti.Paylaşımı gören Türk takipçiler ise, “Yoksa siz TOGG’a nispet mi yapıyorsunuz?” şeklinde yorumlar yaptı.  Paylaşıma takipçiler tarafından yapılan yorumlarda TOGG’a nispet yapıldığı ve Gemlik’te yapılan çekimlere vurgu yapıldı.

BMW Togg'un benzerini paylaştı, Bakan Varank'tan cevap gecikmedi: Başka şubemiz yok

BAKAN VARANK’TAN CEVAP GELDİ

Fotoğrafların sosyal medyada gündem olmasının hemen ardından Bakan Varank sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Togg, Başka şubemiz yoktur"  ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/varank/status/1597846180473753600

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yusuf30 Kasım 2022 13:19

Tuzla kura sonucu

Sonraki Haber Yükleniyor...