Tgrt Haber

BYD personel alımı için düğmeye bastı: Yüksek maaş vaadi heyecanlandırdı! İşte başvuru şartları

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com.tr, haberport
23 Temmuz 2024 12:19 - Güncelleme : 23 Temmuz 2024 12:19
BYD personel alımı için düğmeye bastı: Yüksek maaş vaadi heyecanlandırdı! İşte başvuru şartları

Türkiye'ye büyük yatırımlarla gelen Çinli otomobil üreticisi BYD, Manisa’da kurulacak yeni fabrika ile istihdam kapısı açıyor. Yıllık 150 bin araç üretme kapasitesine sahip olacak fabrika hem yurt içi hem de yurt dışında otomobil satacak. Bölgede büyük istihdam fırsatının oluşacağı beklenirken BYD'nin yüksek maaş vaadiyle personel alımı yapacağı konuşuluyor. İşte detaylar...

Elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması yatırım ve üretim için Türkiye pazarının kapısını açtı. 1 milyar dolarlık anlaşma sonrası gözler Manisa’ya çevrildi.

BYD, Manisa'da kurmayı planladığı fabrika ile Türkiye'de her sene binlerce araç üretmeyi, yurt içi ve yurt dışında satmayı hedefliyor. Çinli otomobil üreticisinin Manisa’daki fabrikada dev bir istihdam alanı oluşturacağı belirtiliyor.

Şirket, kısa süre içinde 5 bin yeni personel almayı planlıyor. Otomobil devinin yüksek maaş vaadi konuşulan iddialar arasında...

BYD personel alımı için düğmeye bastı: Yüksek maaş vaadi heyecanlandırdı! İşte başvuru şartları - 1. Resim

BAŞVURU ŞARTLARI VE İŞ KOŞULLARI

BYD'nin personel alımı için belirlediği başvuru şartları ve iş koşulları henüz detaylandırılmadı. Ancak genel olarak, otomobil üretim sektöründeki iş pozisyonları için aranan nitelikler arasında aşağıdaki özellikler yer alabilir:

Eğitim ve Deneyim: İlgili teknik veya mühendislik alanında eğitim almış olmak genellikle tercih edilir. Üretim, kalite kontrol, bakım ve yönetim gibi alanlarda deneyim sahibi olmak da önemli olabilir.

Teknik Yetenekler: Fabrika çalışanları için teknik bilgi ve becerilere sahip olmak, özellikle makine ve otomasyon sistemleri ile ilgili tecrübe, avantaj sağlar.

Fiziksel ve Zihinsel Dayanıklılık: Üretim sektöründe çalışacak kişilerin fiziksel ve zihinsel olarak dayanıklı olmaları beklenir. Uzun saatler ve dinamik bir çalışma ortamı, bu nitelikleri gerektirir.

Takım Çalışması: Ekip halinde çalışma yeteneği, özellikle büyük ölçekli üretim tesislerinde önemlidir. İyi bir iletişim ve iş birliği becerisi, iş süreçlerini daha verimli hale getirir.

Lisan ve İletişim: Çalışanların etkili iletişim kurabilmeleri ve gerektiğinde yabancı dil bilgisine sahip olmaları, uluslararası iş ilişkileri açısından faydalı olabilir.

BYD personel alımı için düğmeye bastı: Yüksek maaş vaadi heyecanlandırdı! İşte başvuru şartları - 2. Resim

BYD'NİN PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURU SÜRECİ

Her sektörde olduğu gibi personel alımı başvuru sürecinde iş ilanlarının resmi web sitesi, kariyer portalları veya yerel iş ilanı platformlarından yayınlanması bekleniyor.

Pozisyona göre başvuru formunun doldurulup, değerlendirme sürecine girilecek. Başvurular değerlendirildikten sonra uygun adaylar mülakat için çağrılır. Mülakat süreci, adayların teknik bilgi ve kişisel yeteneklerini ölçmek amacıyla yapılır.

Mülakat sürecinden sonra, adaylara işe alım sonuçları bildirilir. İşe alım süreci tamamlandığında, yeni çalışanlar için oryantasyon ve eğitim programları başlar.

BYD personel alımı için düğmeye bastı: Yüksek maaş vaadi heyecanlandırdı! İşte başvuru şartları - 3. Resim

BYD'nin Türkiye'deki bu büyük yatırımı, hem bölgesel ekonomik gelişime katkı sağlayacak hem de iş fırsatları sunarak yerel halk için önemli bir istihdam kaynağı olacak.

Kaynak: tgrthaber.com.tr, haberport
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...