Tgrt Haber

Et ve Süt Kurumu mağazalarının önünde ucuz et nöbeti! Metrelerce kuyruk oluştu

Editör: İmran Baran / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2023 11:01 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 11:09
Et ve Süt Kurumu mağazalarının önünde ucuz et nöbeti! Metrelerce kuyruk oluştu

Et fiyatlarındaki yükseliş cep yakıyor. Piyasada et fiyatlarına gelen zamlar vatandaşı düşündürürken Et ve Süt Kurumu uygun fiyatlı et satışına da devam ediyor. Diyarbakır’da onlarca kişi ucuz et alabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren satış mağazalarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Et fiyatları​ uçuşa geçti, vatandaş​ Et ve Süt Kurumu’nun yolunu tuttu. Diyarbakır’ın Yenişehir​ ilçesinde vatandaşlar daha ucuz et alabilmek için mağazalara akın etti. Alıcılar sabahın erken saatlerinde kurumun önünde uzun kuyruklar oluştur. 

YETİŞEN ALDI, YETİŞEMEYEN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Sabah saat 07.00 sularında kurum önüne gelip fiş alan vatandaşlar sıraya girdi. Dışarda alınan etle kurumdan alınan et arasındaki yüksek fiyat farkı alıcıların torbalarını doldurmasına neden oldu.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre günde yaklaşık bin kişinin uğradığı kurumda ortalama 1,5 ton et satılıyor. Kimi alıcılar ürünü alıp giderken kimisi de yetişemeyince eli boş dönmek zorunda kalıyor.

Et ve Süt Kurumu mağazalarının önünde ucuz et nöbeti! Metrelerce kuyruk oluştu

5 KİLO ET 800 TL!

Et fiyatlarının dışarıdaki kasaplara nazaran Et ve Süt Kurumu​'nda çok uygun olduğunu dile getiren Mehdi Özkoç, 800 TL'ye 5 kilo et aldığını belirtti. Özkoç, “Etin fiyatı burada ucuz olduğu için geldik. Ailemiz yemeklerde et kullansın. Yaklaşık 5 kilo et aldım. Fiyatı da dışarıdaki fiyata göre uygun. 800 TL'ye 5 kilo eti aldım. Bugün ilk defa geldim buraya” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...