Tgrt Haber

Halk Et’in kalitesi ve güvenilirliği artık tescilli!

Editör: İmran Baran / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Kasım 2023 12:17 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 12:21
Halk Et’in kalitesi ve güvenilirliği artık tescilli!

Halk et, günlük 250 büyükbaş 500 küçükbaş hayvan kesim kapasitesiyle uygun fiyatlı etin satışını gerçekleştiriyor. Binlerce metrekarelik kesimhanesiyle hizmet veren tesis kalite ve güvenilirliğiyle artık tescilli.

Çorum’da bölgenin en büyük hayvan pazarı ve mezbaha tesisi olan Halk Et, artık tescilli. Tesis; Helal Kesim, Helal Gıda ve İSO Gıda Güvenliği​ sertifikaları aldı.

Türkiye’nin markalarından birisi haline gelen Halk Et, mezbaha hizmetleri ve gıda üretimindeki başarısını taçlandırdı. Çorum​ Belediyesi Beltaş A.Ş. bünyesinde 2020 yılından bu yana hizmet sunan Halk Et Tesisleri, Helal Kesim, Helal Gıda ve İSO 2022 Gıda Güvenliği sertifikası aldı.

Halk Et’in kalitesi ve güvenilirliği artık tescilli!

Günlük 250 büyükbaş ve 500 küçükbaş kesim kapasitesiyle hizmet veren Halk Et, 6110m2 alan üzerine kurulu olup, toplamda 111.000m2 tesise sahiptir. Günümüz gereksinimlerini karşılayan teknoloji, Avrupa standartlarına uygun makine ve ekipmanlarla Çorum için öncü kuruluş konumunda bulunuyor. Halk Et, Türkiye’nin her yerinden gelen hayvanların kesimini uzman veteriner hekimlerin kontrolünde ve gıda güvenliği hijyen kurallarına dikkat ederek uzman kasaplarla kesim yapıyor.

Halk Et’in kalitesi ve güvenilirliği artık tescilli!

HALK ET ARTIK TESCİLLİ 

İlklere imza atmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Uluslararası helal kesim belgesi olan OIC/SMIIC 1:2019 belgemizi almış bulunmaktayız. Bu belgemizle birlikte dünyaya ürün satma noktasında ilk adımı attık. Bölgemizde, bu belgeye sahip ilk mezbaha tesisi olduk” dedi.

Halk Et’in kalitesi ve güvenilirliği artık tescilli!

Helal kesimin yanı sıra gıda güveliği açısında da İSO 2022 belgesi aldıklarını açıklayan Çöplü, “Halkımız rahatlıkla kesimlerimizden faydalanabilir, ürünlerimizi gönül rahatlığıyla tüketebilirler” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...