Tgrt Haber

Hepsiburada’dan hepsi bir arada fırsatlar

09 Eylül 2024 17:24 - Güncelleme : 09 Eylül 2024 17:28
Hepsiburada’dan hepsi bir arada fırsatlar

Hepsiburada’nın heyecanla beklenen “Büyük Eylül İndirimleri” başladı. 9-15 Eylül arasında kırtasiyeden teknolojiye, tekstilden temizlik ve hijyen ürünlerine, züccaciyeden kişisel bakıma kadar tüm ihtiyaçlara yönelik her şey birbirinden özel indirimler ve ‘Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde’ fırsatıyla Hepsiburada’da kullanıcılarını bekliyor.

Hepsiburada’nın heyecanla beklenen “Büyük Eylül İndirimleri” 9-15 Eylül tarihleri arasında Hepsiburada​ kullanıcılarını bekliyor. Farklı kategorilerde fırsat paketleri ve özel indirimler sunan Hepsiburada​, “Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde” diyerek kullanıcılarına özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Hepsiburada’dan hepsi bir arada fırsatlar - 1. Resim

Okula Dönüşe Özel İndirimler

Hepsiburada​, 16 Eylül tarihine kadar devam edecek “Okula Dönüş” kampanyası ile aile ve öğrencilere okul ihtiyaçlarına özel cazip indirimler ve şimdi al 3 ay sonra öde fırsatı sunuyor. Okul öncesi dönemden ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik binlerce üründe avantajlı fiyatlar platformda kullanıcıları bekliyor. 

Hepsiburada’dan hepsi bir arada fırsatlar - 2. Resim

Teknoloji​ Tutkunlarına Özel İndirimler

Okula dönüşle birlikte öğrencilerin de merakla beklediği teknoloji​ indirimleri de Hepsiburada’da. 9-16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada Hepsiburada​, dizüstü bilgisayar, kulaklık, oyuncu monitörü, yayıncı mikrofonu gibi ürün seçeneklerinde 3 ay sonra taksitle ödeme imkanı sağlıyor. Seçili markaların tabletlerinde 1000 TL'ye varan kupon avantajı sağlanırken akıllı saat ve bileklik aksesuarlarında da sepette %10 indirim uygulanıyor.

Hepsiburada’dan hepsi bir arada fırsatlar - 3. Resim

Kişisel Bakım ve Kozmetik Kategorilerinde Sepete Özel %50’ye Varan İndirimler

Kişisel bakım ve kozmetik kategorilerinde özel indirim ve kuponlar kullanıcıları bekliyor. Büyük Eylül İndirimleri’nde Hepsiburada​, seçili markaların  kişisel bakım,  renkli kozmetik, saç bakım ve vücut ürünlerinde sepet indirimleri ve kupon tanımlıyor.

Hepsiburada’dan hepsi bir arada fırsatlar - 4. Resim

Premium Üyelere Ayrıcalıklı Fırsatlar

Hepsiburada​, üyelik bazlı sadakat programı olan Hepsiburada​ Premium’da da Büyük Eylül İndirimleri kapsamında avantajlı fırsatları üyeleriyle buluşturuyor. Kampanya boyunca temizlikten kişisel bakıma onlarca kategoride Hepsiburada​ Premium Üyelerini yüzde 15 ek indirim fırsatları bekliyor.

Hepsiburada’dan hepsi bir arada fırsatlar - 5. Resim

Alışverişte Kolaylık ve Hızlı Teslimat

Hepsiburada​ ile tek tıkla zahmetsiz alışveriş, hızlı teslimat deneyimi yaşamak isteyenler, platform üzerinden ürünleri kolayca inceleyip satın alma işlemini tamamlıyor.

Hepsiburada​, HepsiJET ile randevulu teslimat hizmetiyle de müşterilerine istedikleri gün ve saatte kargolarına ulaşma fırsatı sunuyor. 
Kampanya sayfası: https://www.hepsiburada.com/dv/eylul-indirimleri

Sonraki Haber Yükleniyor...