Tgrt Haber

Son dakika! Stokçulukla mücadelede kritik hamle: Cezası artacak

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
10 May 2022 11:37 - Güncelleme : 10 May 2022 13:01
Son dakika! Stokçulukla mücadelede kritik hamle: Cezası artacak

Son dakika haberi: Stokçulukla mücadele için yeni hazırlıklara girişen hükümet planını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ duyurdu. Bakan Boğzdağ, stokçuluk yapanlara karşı hapis cezasının artırılacağını duyurdu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, stokçularla mücadele kapsamında hapis cezalarının artıralacağını duyurdu. Düzenlemenin bu ay meclise sunulacağını bildiren Bakan Bozdağ, "Stokçuluk yapana hapis cezaları artırılacak. Düzenleme bu ay meclise sunulacak." dedi.

"CEZALARI YENİDEN DÜZENLİYORUZ"

Dün yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Stokçuluk ve fiyatları etkilemeyle ilgili cezaları da yeniden düzenliyoruz. Bu tür suçlara verilen cezaları caydırıcılık temelinde yükseltiyoruz. Ayrıca, üretim maliyetlerini dengeleyerek arzı arttırmaya ve böylece fiyatları istikrara kavuşturmaya yönelik hazırlıklar yürütüyoruz. Türkiye'yi yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazlayla büyütme politikamızın başarıya ulaşacağından asla şüphe etmiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: SABAH

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...