Tgrt Haber

Abdülkadir Ömür'e sürpriz transfer teklifi! Avrupa hayali gerçek oluyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TRT Spor
21 Haziran 2023 12:42 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 12:50
Abdülkadir Ömür'e sürpriz transfer teklifi! Avrupa hayali gerçek oluyor

Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Abdülkadir Ömür'e İspanya'dan sürpriz bir talip çıktı. Avrupa'da oynama isteğini her fırsatta ifade eden milli orta saha, bu isteğine bu kez kavuşabilir.

TrabzonspEtiketor'un altyapısından yetiştirerek Türk futboluna hediye ettiği Abdülkadir Ömür, Avrupa'da aynama hayaline kavuşabilir. La liga​ ekiplerinden Getafe​, Bordo-Mavililerin yıldız ismine talip oldu.

TRABZONSPOR​ İZİN VEREBİLİR

TRT Spor'un haberine göre, Abdülkadir Ömür için araştırma sürecine başlayan İspanyol ekibinin kısa süre içerisinde Trabzonspor ile resmi olarak temasa geçmesi bekleniyor. Ayrıca Getafe dışındaki başka Avrupa kulüplerinin de 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği ifade ediliyor. Abdülkadir için hatırı sayılır bir bonservis beklentisi olan Trabzonspor'un gelen teklifin miktarına göre bu transfere izin verebileceği gelen haberler arasında.

7 GOLE KATKI SUNDU

Karadeniz ekibinin öz kaynaklarından yetiştirdiği Abdülkadir Ömür, geride kalan sezonda Trabzonspor formasıyla 41 resmi maça çıktı. Başarılı oyuncu, bu karşılaşmalarda takımına 4 gol ve 3 asist ile katkıda bulundu.

Kaynak: TRT Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...