Tgrt Haber

Edin Dzeko Fenerbahçe için İstanbul’a geliyor! Sözleşmenin detayları belli oldu (Fenerbahçe transfer haberleri)

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2023 09:40 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 09:45
Edin Dzeko Fenerbahçe için İstanbul’a geliyor! Sözleşmenin detayları belli oldu (Fenerbahçe transfer haberleri)

Son dakika haberi: Fenerbahçe dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko ile imza aşamasına geçti. Sarı lacivertli ekibin bu hafta yıldız futbolcuyu İstanbul’a getirmesi bekleniyor. Öte yandan sözleşme ile ilgili detaylara da ulaşıldı.

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe​ yeni sezona iddialı bir kadro planlaması ile girmek istiyor. Yönetim Ryan Kent​ sonrası önemli bir imzaya oldukça yakın.Sarı lacivertliler Edin Dzeko’yu kadrosuna katmak için artık gün sayıyor. Enner Valencia​ ile yeni sözleşme imzalamayan sarı lacivertliler Inter'le biten sözleşmesini artık uzatmayan ve sadece Fenerbahçe'nin teklifiyle ilgilenen Dzeko'da mutlu sona oldukça yakın.

2 YILLIK SÖZLEŞME

37 yaşındaki forvet ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenilirken senelik 4.5 milyon euro ve 1 milyon euro bonservis bedeliyle birlikte 5 milyon Euro’ya yakın imza parası olacağı ifade edildi.

Öte yandan deneyimli futbolcunun, Arda Güler'in Milli Takım'da attığı golle ilgili Instagram'daki bir paylaşımı beğendiği de belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...