Tgrt Haber

Trabzonspor’da Abdullah Avcı tazminat almadan görevi bıraktı

08 Mart 2023 07:44 - Güncelleme : 08 Mart 2023 07:49
Trabzonspor’da Abdullah Avcı tazminat almadan görevi bıraktı

Trabzonspor ile şampiyonluk yaşayan ve 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Abdullah Avcı alınan başarısız sonuçların ardından görevi bıraktı. Beşiktaş’tan olaylı şekilde ayrılan Avcı’nın Trabzonspor’dan hiçbir tazminat talep etmediği öğrenildi. 

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor​ bu sene büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Gerek ligde gerek ise Avrupa’da peş peşe alınan kötü sonuçlar geçtiğimiz yıl büyük başarıya imza atan Abdullah Avcı​ ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun koltuğunun sallanmasına yol açtı. Lider Galatasaray’ın 19 puan gerisinde kalan bordo mavili takımda ilk olarak Ahmet Ağaoğlu​ görevinden istifa etti. Olağanüstü kongre alan Trabzonspor’da alınan istikrarsız sonuçların ardından bir istifa da teknik direktör Abdullah Avcı’dan geldi.

TAZMİNAT ALMADAN GİTTİ

Bordo-mavili takımı 38 yıl aranın ardından şampiyon yapan 2 Süper Kupa ve 1 lig zaferi yaşayan tecrübeli çalıştırıcının Karadeniz ekibinden tazminat alıp almayacağı merak konusu oldu. Ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyuran 59 yaşındaki çalıştırıcının, Ahmet Ağaoğlu yerine başkan adayı olan Ertuğrul Doğan ile görüştüğü ve herhangi bir tazminat talep etmediği öğrenildi.

2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden Avcı'nın sezon sonuna kadar olan hak edişlerini alacağı belirtildi.

BEŞİKTAŞ’TAN ALMIŞTI…

2019-2020 sezonunun başında Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevine gelen Abdullah Avcı, ilk yarı bitmeden takımından ayrılmıştı. Siyah-beyazlı takımla 2+1 yıllık anlaşma imzalayan Avcı, sözleşmesi tek taraflı feshedildiği için Beşiktaş'tan yüklü miktarda tazminat almıştı. Tecrübeli isim, siyah-beyazlılardan 20 milyon 12 bin 192 lira sözleşme feshi tazminatı almıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...