Tgrt Haber

Trabzonspor'da görevi bırakan Abdullah Avcı veda için Trabzon'a geldi

08 Mart 2023 12:15 - Güncelleme : 08 Mart 2023 12:38
Trabzonspor'da görevi bırakan Abdullah Avcı veda için Trabzon'a geldi

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, istifasının ardından eşyalarını toplamak ve veda etmek üzere Trabzon'a geldi. Avcı havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Trabzonspor​'da 2 yılı aşkın bir sürenin sonunda istifasını sunan teknik direktör Abdullah Avcı​ veda için yeniden Trabzon'a geldi. Trabzon Havaalanı'nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılanan Abdullah Avcı burada taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Taraftarlara teşekkür eden Avcı, daha sonrasında Trabzonspor kulüp aracına binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri​'ne hareket etti.

Avcı bordo-mavili takımla görüşmesinin ardından veda ederek kentten ayrılacak. 

Abdullah Avcı, başkan vekili ve yeni Trabzonspor başkan adayı Ertuğrul Doğan​'ın göreve devam etmesi yönündeki talebini yeni gelecek yönetimin önünü açmak adına reddetmişti. Trabzonspor'da yeni başkanın seçileceği olağanüstü genel kurul bu ay sonunda toplanacak. 

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...