Tgrt Haber

Adım adım Fenerbahçe’ye! Hırvat kalecide imza an meselesi

14 Temmuz 2023 11:55 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 13:13
Adım adım Fenerbahçe’ye! Hırvat kalecide imza an meselesi

Kalesini güven veren deneyimli bir isme emanet etmek isteyen Fenerbahçe’nin, Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic transferini bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

Transfer​ döneminde Szymanski, Ryan Kent, Djiku, Umut Nayir ve Edin Dzeko’yu renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, kalesini koruması için Dominik Livakovic ile anlaşma sağladı.

BONSERVİSİ BONUSLARLA 10 MİLYON EURO

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre özellikle 2022 Dünya Kupası’ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Livakovic için kulübü Dinamo Zagreb; sarı-lacivertlilerin 8 milyon Euro ve 2 milyon Euro bonuslar olmak üzere 10 milyon Euro’luk teklifine sıcak bakıyor.

VİLLARREAL MALİYETİ NEDENİYLE VAZGEÇTİ

La Liga ekiplerinden Villarreal de Livakovic transferi için Zagreb’in kapısını çalarken; İspanyol ekip, yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi rafa kaldırdı.

İspanya’da oynamak istemesine karşın kendisine olan ilginin azalması üzerine Hırvat​ kalecinin de Fenerbahçe’nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

ÖNERİLEN SÖZLEŞME 4 YILLIK

Livakovic’in ve temsilcisiyle temasta bulunan sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki Hırvat file bekçisine 4 yıllık sözleşme önerdi.

DOMINIK LIVAKOVIC KİMDİR?

GNK Dinamo Zagreb takımında Kaleci​ mevkinde forma giyen Dominik Livakovic, 09 Ocak 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 186 cm boyunda ve 79 kilo olan Dominik Livakovic, sağ ayağını kullanmaktadır.

Bu sezon ilk 11'de 1 maça çıkan Dominik Livakovic, 1 sarı kart görmüştür.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...