Tgrt Haber

Fenerbahçe, Sambacı transferinde mutlu sona yakın

14 Temmuz 2023 08:56 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 13:14
Fenerbahçe, Sambacı transferinde mutlu sona yakın

Hücum hattında son olarak Sebastian Szymanski’yi kadrosuna katan Fenerbahçe, stopere de Rodrigo Becao’yu transfer etmeye oldukça yakın.

Fenerbahçe​'de transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler, bir süredir temas halinde olduğu Rodrigo Becao’nun transferini bitirmek için son pürüzleri gidermeye çalışıyor.

Fabrizio Romano’nun haberine göre Fenerbahçe, Serie A’da Udineseforması giyen Brezilyalı stoper Rodrigo Becao​ ile her konuda anlaştı ve geriye İtalyan ekip ile ufak farkları çözmek kaldı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Haberde, Kanarya’nın, 26 yaşındaki stoperin bonservisi için Udinese’ye 10 milyon Euro civarı bir bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

RODRIGO BECAO KİMDİR?

Rodrigo Becao, 19 Ocak 1996 yılında Salvador, Brezilya’da dünyaya geldi. 191 cm boyunda olan Rodrigo Becao, stoper olarak görev yapıyor.

İtalya Serie A​ ekiplerinden Udinese’de forma giyen Becao, geçen sezon ligde çıktığı 28 maçta 2 gol ve 1 asistlik gol katkısı da sağladı.

Ülkesi Brezilya’nın Bahia ekibinde futbola başlayan Becao, Avrupa kariyerinde CSKA Moskova ve Udinese formaları giydi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...