Tgrt Haber

İmza için İstanbul'a geliyor: Fenerbahçe'nin eski yıldızı yeniden Süper Lig'de

13 Temmuz 2023 14:47 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 14:50
İmza için İstanbul'a geliyor: Fenerbahçe'nin eski yıldızı yeniden Süper Lig'de

Süper Lig’de bir dönem Fenerbahçe forması giyen Portekizli futbolcu Luis Nani, Türkiye’ye geri dönüyor. Adana Demirspor, 36 yaşındaki yıldız ile prensipte anlaştı.

Fenerbahçe’nin 2015-16 sezonunda İngiliz devi Manchester United’tan 6 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Luis Nani, Adana Demirsporformasıyla yeniden Türkiye’ye dönüyor.

Ajansspor’da yer alan habere göre Süper Lig’e son yükselişinin ardından her sezon flaş transferler ile gündeme gelen Adana Demirspor, Nani ile prensip anlaşmasına vardı.

İMZA İÇİN İSTANBUL’A GELECEK

Mavi-siyahlı takım ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak olan 36 yaşındaki yıldızın, gün içerisinde imzayı atmak için İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

BONSERVİSİ ELİNDE

Geçen sezonu Avustralya’da Melbourne formasıyla geçiren Portekizli, temmuz ayı başında sözleşmesinin sona ermesiyle boşa çıkmıştı.

FENERBAHÇE’DEKİ PERFORMANSIYLA AVRUPA’YA DÖNDÜ

8 sene önce ligimizde Fenerbahçe​ forması giyen Nani, sarı-lacivertli formayla çıktığı 47 maçta 12 gol ve 13 asistlik performansıyla 25 gole doğrudan katkı sağlamıştı.

Kanarya, performansıyla tekrar Avrupa radarına giren Nani’yi, La Liga ekibi Valencia’ya 8.5 milyon Euro karşılığında satmıştı.

SON SEZONUNDA SAKATLIK KURBANI OLDU

Son sezonunu Avustralya’da Melbourne formasıyla geçiren yıldız futbolcu, çapraz bağ sakatlığı nedeniyle 16 maçı kaçırmış; çıktığı 9 maçta 2 asist kaydetmişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...