Tgrt Haber

Altay Bayındır’dan ‘Galatasaray’ sorusuna şaşırtan cevap!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber | beIN Sports
03 Ekim 2023 20:32 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 20:34
Altay Bayındır’dan ‘Galatasaray’ sorusuna şaşırtan cevap!

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır, takımının Galatasaray ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının öncesinde açıklamalarda bulundu. “Fenerbahçe’nin yeri bende çok ayrı” diyen 24 yaşındaki file bekçisi, “Galatasaray’da forma giyer misin?” sorusunu, “Profesyonel oyuncularız. O zamanki süreç ne getirir bilmiyorum” diye cevapladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray’ın Manchester United ile Old Trafford’da oynayacağı maç öncesi İngiliz devinin kalecisi Altay Bayındır, dev karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“JESUS’UN FARKLI BİR SİSTEMİ VARDI”

beIN SPORTS’tan Seyhan Şaşko’nun sorularını yanıtlayan 24 yaşındaki eldiven, Fenerbahçe’deki süreciyle ilgili yorumlarını da aktardı. Altay Bayındır’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Fenerbahçe’de çok değerli ve güzel şeyler yaşadım. 4 senede çok fazla değişkenlik gösteren bir hoca ortamı vardı. Yaklaşık 7-8 tane kaleci antrenörüyle çalıştım. Birine alıştığın zaman diğerine alışmak zor oluyor. Bir hocanın başarılı olabilmesi için zamana ihtiyacı var. Jorge Jesus’un farklı bir sistemi vardı. Oyuncular olarak bu sisteme zaman zaman ayak uyduramadık.

“GALATASARAY İLE KARŞILAŞMAK GÜZEL BİR HİS”

Galatasaray ile karşılaşacak olmak güzel ve değişik bir duygu. Kendi ülkenin takımı ile oynuyorsun. Ben de onları misafirperver bir şekilde karşılayacağım. Benim için ülkemin takımı her zaman önemlidir ama sahaya çıktığımızda biz de kazanmak için oynayacağız. Buraya geldiklerinde onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Galatasaray camiasının da beni orada çok iyi şekilde karşılayacağına inancım tam. Galatasaray ile karşılaşmak benim için güzel bir his.”

"FENERBAHÇE'NİN YERİ AYRI AMA PROFESYONELİZ..."

Manchester United’da henüz bir maçta forma şansı bulamayan Altay Bayındır, Şaşko’nun “Galatasaray’da forma giyer misin?” sorusunu ise, “Fenerbahçe’nin yeri bende çok ayrı ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. O zamanki süreç ne getirir bilmiyorum” şeklinde cevaplandırdı.

Kaynak: TGRT Haber | beIN Sports
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...