Tgrt Haber

Anne ve babası kaçırılan Luis Diaz sessizliğini bozdu

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 20:20 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 20:54
Anne ve babası kaçırılan Luis Diaz sessizliğini bozdu

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’un yıldızlarından Luis Diaz, annesi ve babasının ülkesi Kolombiya’da motosikletli ve silahlı kişiler tarafından kaçırılmasının ardından ilk kez konuştu. Kolombiyalı futbolcu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ülkesinin vatandaşlarına, babasının serbest bırakılması için yürüyüşe katılım çağrısı yaptı.

Liverpool’un Kolombiyalı yıldızı Luis Diaz’ın hayatı, geçen hafta aldığı şok bir haberle sarsıldı. İngiliz ekibinin 26 yaşındaki santrforu; anne​ ve babasının cumartesi günü seyahat ettikleri sırada önlerini kesen motosikletli kişiler tarafından kaçırıldığını öğrendi.

ANNESİNİ SERBEST BIRAKTILAR

Yıldız futbolcunun annesi ve babasını kaçıran saldırganlar, bir süre sonra Diaz’ın annesini serbest bıraktı ancak babasını halen rehin tutmaya devam ediyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kolombiya​ emniyetinin Luis Diaz’ın ebeveynleri için başlattığı çalışma; şu anda baba​ Luis Manuel için olmak üzere devam ediyor. Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, Diaz’ın babasının bulunması için ‘emniyet yetkililerinin çalışmalarını tüm gücüyle sürdürdüğünü’ söyledi.

LUIS DIAZ​ SESSİZLİĞİNİ BOZDU; VATANDAŞLARINI YÜRÜŞE DAVET ETTİ

Konunun gündeme gelmesinden itibaren hakkında konuşmamayı tercih eden Luis Diaz, babasına günlerdir ulaşılamaması üzerine sessizliğini bozdu.

Sosyal medya paylaşımıyla babasının bulunması ve serbest bırakılması için kampanya başlatıldığını aktaran yıldız futbolcu, Kolombiya’daki tüm toplulukların bir araya gelerek babası Luis Manuel’in hemen serbest bırakılması için yapılacak yürüyüşe katılması için çağrıda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...