Tgrt Haber

Arabistan basınından dev iddia: Talisca, Beşiktaş yolcusu

19 Ağustos 2023 20:19 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 20:24
Arabistan basınından dev iddia: Talisca, Beşiktaş yolcusu

Suudi Arabistan basını, Al Nassr’ın, Al Taawon’a sahasında 2-0 kaybettiği maçta performansı eleştirilen Anderson Talisca’nın Beşiktaş’a transfer olacağını iddia etti.

Beşiktaş’ın transfer gündeminden Anderson Talisca​ ismi düşmek bilmiyor. Beşiktaş​ Asbaşkanı Emre Kocadağ’ın “Maddi olarak imkansız gibi” dediği Brezilyalı yıldız, Suudi Arabistan​ basınında Beşiktaş’a yazıldı.

“AL NASSR TRANSFERE ONAY VERDİ”

Al Nassr’ın sahasında Al Taawon’a 2-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından Al Nassr​ taraftarları, Brezilyalı yıldıza tepki göstererek, sosyal medyada bir an önce takımdan ayrılması gerektiği yönünde paylaşımlar yaptı.

https://twitter.com/ByanNassr/status/1692920740004106340

Suudi Arabistan basınından Byan Nassr ise, Al Nassr kulübünün Anderson Talisca’nın Beşiktaş’a transferine onay verdiğini iddia etti.

“İMKANSIZ GİBİ”

Öte yandan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ​, Fanatik’e verdiği demeçte Talisca’nın transferinin maddi sebeplerden ötürü ‘imkansız gibi’ olduğunu söyledi.

Fanatik’e konuşan Kocadağ, şunları kaydetti:

“Talisca ve Al Nassr ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret malum. Al Nassr da oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım takımda istedikleri için de verdikleri ücretin 3 katı civarında bonservis çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi.”

Al Nassr, 2021-22 sezonunda Çin’in Guangzhou ekibinden Anderson Talisca’yı 8 milyon Euro karşılığında transfer etti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...