Tgrt Haber

Icardi'den, Jorge Jesus'a gönderme... Derbi erken başladı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 15:56 - Güncelleme : 22 May 2023 16:09
Icardi'den, Jorge Jesus'a gönderme... Derbi erken başladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus'un "Maçların sahada kazanılması gerekiyor" sözlerine Galatasaray'ın yıldızı Icardi, sosyal medyadan yaptığı göndermeyle cevap verdi. Arjantinli, bir anlamda 2 hafta sonraki derbinin ateşini de şimdiden yakmış oldu.

Süper Lig​'de sahasında Sivasspor engelini 2-0'la aşarak şamiyonluk yarışında büyük bir avantajla son haftalara giren Galatasaray​'da Mauro Icardi​'nin sosyal medyada yaptığı bir paylaşım gündeme oturdu. Arjantinli yıldızın, hedefindeki isim Fenerbahçe​ Teknik Direkörü Jorge Jesus​'tu.

Icardi, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda Jesus'un geçtiğimiz haftalarda yaptığı, "Bu ligin sportif anlamda saha içerisinde gerçekliği yok. Maçların sahada kazanılması gerekiyor, masada değil" şeklindeki açıklamaya cevap verdi.

"MAÇLARIN SAHADA KAZANILDIĞINI DUYDUM!"

Yıldız golcü, Sivasspor maçında attığı golden sonraki gol sevincinin yer aldığı bir fotoğrafla birlikte paylaştığı mesajda, "Geçenlerde maçların sahada kazanıldığını ve oynandığını duydum. Dün televizyonda bizi izlerken bunu kanıtladık. Umarım tüm taraftarlarımız gibi eğlenmişsinizdir" ifadelerine yer verdi.

Söz konusu paylaşım, Galatasaraylı tarftarların büyük beğenisini kazanırken, Fenerbahçelilerin de tepkisini çekti. Icardi bu hareketiyle bir anlamda iki hafta sonra oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin de fitilini ateşlemiş oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...