Tgrt Haber

Arda Güler, Real Madrid'i reddetti!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Hürriyet
26 Haziran 2023 14:30 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 15:12
Arda Güler, Real Madrid'i reddetti!

Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan genç yıldız Arda Güler'i, İspanyol Marca, Real Madrid için analiz etti. İspanyol devi Real Madrid'in Arda Güler için yaptığı teklife Fenerbahçe sıcak baksa da genç oyuncunun teklifi veto etmesinin ardından transferin rafa kalktığı da belirtildi.

Annesi Serap Güler'in "Her Seçim bir vazgeçiştir"paylaşımının ardından Arda Güler’in sarı-lacivertlilerdeki geleceği de genç yıldıza talip olan dünya devleri de gündem olmaya devam ediyor.

İSPANYOL BASINI ARDA'YI MERCEK ALTINA ALDI

Geçtiğimiz günlerde başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmeden sonuç çıkmaması Arda Güler​'in ayrılık ihtimalinin arttığına yönelik yorumlanıyor. Borussia Dortmund​, Ajax​, Milan derken Barcelona'nın ardından dünya devi Real Madrid’in Arda’ya talip olduğu İspanyol basınında yer buldu.

İspanya’nın ünlü spor gazetesi Marca da sayfalarında geleceğin en büyük yıldızlarından biri olması beklenen Arda Güler’i mercek altına aldı ve genç futbolcunun artı ve eksilerini madde madde okuyucularıyla paylaştı.

ARTILARI

1- Real Madrid​, Arda Güler’i çok beğeniyor. Kulüp yetkililerine göre bundan daha büyük bir artı yok. Arda’nın interneti kasıp kavuran videoları, Real Madrid yönetimini oldukça etkilemiş durumda.

2- Real yönetimi, Arda Güler’in futbol sahalarının son virtüözü olabileceğine inanıyor. Top ile dans ettiği belirtilen Arda’nın futboldan zevk aldığı ve sahada sanat yaptığı görüşü hakim. Günümüz futbolunda Arda Güler gibi oyuncuların çok az olduğunu düşünen Real Madrid tarafı, yıldız oyuncunun tribünleri ayağa kaldırabileceğini düşünüyor.

3- Şimdiden birçok kez Messi ile karşılaştırılan Arda’nın istisnai sol ayağı, Madrid ekibi oldukça etkiledi. Ayrıca yıldız oyuncu çok yönlü ve iki kanatta da oynayabiliyor.

EKSİLERİ

1- Real Madrid’in en büyük çekincesi Arda’da ikinci bir Martin Odegaard vakası yaşama ihtimali. Odegaard gibi az şans bulması durumunda kendisini Real’de gösterememesi ve ayrıldıktan sonra yüksek performans ortaya koyma ihtimali Real Madrid’i düşündürüyor.

2- Real Madrid’in taktik düzeninde ‘10 numara’ pozisyonu yok. Bu Arda için bir diğer eksi olarak görülüyor. Ayrıca aynı pozisyondaki Brahim Diaz’ın da kadroya katılması da transferin önündeki bir diğer engel olarak göze çarpıyor.

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'İN TEKLİFİNİ REDDETTİ!

Arda Güler ile ilgili olarak Real Madrid’in öncelikli planı genç futbolcuyu kulübünden satın alıp, Fenerbahçe’ye kiraya vermekti.

Sarı-lacivertli kulüp bu plana sıcak baksa da genç futbolcunun bonservisi alındıktan sonra kiralanmak istememesi bu opsiyonun rafa kalmasına neden oldu.

Arda Güler’in hedefi yaz transfer döneminde gideceği kulüpte forma rekabeti içerisinde yer almak ve takımda kendini gösterebilme şansı elde etmek.

Arda'nın Fenerbahçe​'de kalıp kalmayacağı, ayrılma kararı alırsa hangi takıma gideceği hala netleşmiş değil... Sarı-lacivertli taraftarlar, camia ve yönetim genç oyuncunun kalmasını istese de her geçen gün ayrılığa bir adım daha yaklaşılmasına neden oluyor.

Kaynak: Hürriyet
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...