Tgrt Haber

Arda’yı kaptıran Fenerbahçe’ye soğuk duş! Bir yıldız daha mı gidiyor?

12 Temmuz 2023 17:25 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 17:28
Arda’yı kaptıran Fenerbahçe’ye soğuk duş! Bir yıldız daha mı gidiyor?

Yeni sezon için kadrosunu şekillendirirken camianın gösterdiği tüm çabaya rağmen Arda Güler’i Real Madrid’e kaptıran Fenerbahçe’de genç yıldız Ferdi Kadıoğlu’nun da İtalyan devi Inter’in markajında olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe’de transfer mesaisinde sular durulmuyor… Sarı-lacivertli camiada henüz Arda Güler şoku tam anlamıyla atlatılamamışken; Ferdi Kadıoğlu’nun transferi için İtalya Serie A ekibi Inter’in kolları sıvadığı ileri sürüldü.

VATAN’da yer alan habere göre Inter​, Ferdi Kadıoğlu​ için Kanarya’nın kapısını 17.5 milyon Euro’luk bir teklifle çaldı.

INTER EL ARTIRACAK

Ancak genç ve yerli oyuncularını satmaya yanaşmayan Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç, Ferdi için 20 milyon Euro’nun altında kalan teklifleri değerlendirmeye almayacaklarını İtalyan kulübüne iletti. Inter’in ise Napolive Newcastle’ın da ilgilendiği bilinen Ferdi için teklif artırmayı düşündüğü bildirildi.

NAPOLİ YİNE DEVREDE

Fenerbahçe’den daha önce Eljif Elmas ve Kim Min-Jae’yi transfer eden Napoli’nin de Ferdi için devrede olduğu öğrenildi.

Geçen sezon ortasında milli futbolcuyu kadrosuna katmaya çalışan ancak başarılı olamayan Napoli’nin de bu transfer döneminde Ferdi için kesenin ağzını açacağı bildirildi.

FERDİ’DEN FENERBAHÇE VE ALİ KOÇ’A VEFA

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen günlerde Ferdi Kadıoğlu ve babasıyla görüşerek teklifleri iletti ve düşüncelerini sordu. Ferdi Kadıoğlu ve babası ise verdikleri cevaplarla Ali Koç'u çok mutlu etti.

Ferdi Kadıoğlu, Ali Koç'a 'Başkanım, gelişimimde Fenerbahçe'nin katkısı çok büyük. Sizin kararınız önemli. Eğer kulübün bu paraya ihtiyacı varsa giderim. Kalmamı isterseniz, kalırım. Her kararı kulübümle beraber almak isterim. Son söz sizin başkanım." cevabını verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...