Tgrt Haber

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Sebastian Szymanski İstanbul'a geldi! Anlaşma detayları belli oldu

12 Temmuz 2023 09:40 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 10:05
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Sebastian Szymanski İstanbul'a geldi! Anlaşma detayları belli oldu

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşma sağladığı Polonyalı orta saha Sebastian Szymanski İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe​ transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ryan Kent, Edin Dzeko, Alexander Djiku ve son olarak Umut Nayir'i kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, bir ismi daha bitirmek üzere!..

ARDA GÜLER​'İN YERİ DOLUYOR

Arda Güler'in Real Madrid​'e transferi sonrası 10 numara mevkiine transfer arayışında olan Ali Koç başkanlığındaki yönetim her konuda anlaşma sağladığı Sebastian Szymanski​'yi İstanbul'a getirdi.

Sarı-lacivertli takımın 2.5 milyon eurodan 4 yıllığına el sıkıştığı Polonyalı orta saha oyuncusu, takıma katılmak için Rus ekibi Dinamo Moskova​ ile Fenerbahçe arasındaki görüşmelerin tamamlanmasını bekliyor.

TEK PÜRÜZ ÖDEME TAKVİMİ

Szymanski'nin transferi konusunda taraflar, ilk etapta "11milyon euro + 4 milyon euro bonus" karşılığında anlaşma sağlamıştı. Ancak iki kulüp arasında ödeme takvimiyle ilgili bazı pürüzlerin olduğu, görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...