Tgrt Haber

Aston Villa’dan Nicolo Zaniolo’ya resmi teklif

11 Ağustos 2023 20:22 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 20:27
Aston Villa’dan Nicolo Zaniolo’ya resmi teklif

Galatasaray’dan ayrılması gündemde olan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo için İngiliz kulübü Aston Villa’dan resmi teklif geldi.

Galatasaray’ın son iki Şampiyonlar Ligi​ karşılaşmasında yer almayan ve transfer​ olacağı iddiaları iyice artan Nicolo Zaniolo için Premier Lig ekibi Aston Villa​, sarı-kırmızılı kulübün kapısını resmi teklifle çaldı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Aston Villa, Nicolo Zaniolo için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Teklife göre İtalyan oyuncunun kiralama ücreti olarak sarı-kırmızılılara 3 milyon Euro ödeyecek olan Ada ekibi, satın alma opsiyonunu kullanmak istemesi halinde de 20 milyon Euro’ya transferi gerçekleştirebilecek.

İngiliz temsilcisinin, Nicolo Zaniolo’nun maaş yükünün tamamını karşılamayı teklif ettiği bildirilirken; satın alma opsiyonunun kullanılması halinde 7 milyon Euro’luk bonusların da yer alacağı ifade edildi.

12 MAÇTA OYNADI

Galatasaray’a geçen sezon devre arasında 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan 24 yaşındaki İtalyan oyuncu, sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda çıktığı 12 karşılaşmada 5 gol ve 1 asistle oynadı. Galatasaray​ adına oynadığı maçlarda 488 dakika sahada kalan Zaniolo, 1 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...