Tgrt Haber

Fred, Fenerbahçe’de!

10 Ağustos 2023 20:33 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 20:34
Fred, Fenerbahçe’de!

Süper Lig’de sezon başlangıcına yalnızca bir gün kala Fenerbahçe, Galatasaray’ın uzun süredir transferi için görüşme gerçekleştirdiği Fred ve kulübü Manchester United ile anlaşma sağladı.

Orta saha transferini bitirmek için Ali Koç​ dahil tüm yöneticilerinin İngiltere’ye çıkarma yaptığı iddia edilen Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United’ın Brezilyalı oyuncusu Fred’in transferini bitirdi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Galatasaray’ın Haziran’dan itibaren transferi için İngiliz yöneticilerle ve oyuncuyla temasta olduğu Fred’i, Fenerbahçe renklerine bağladı.

Romano’nun geçtiği bilgiye göre Kanarya’nın anlaşmaya vardığı 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha, kısa süre içerisinde İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçip kendisini sarı-lacivertlilere bağlayacak olan sözleşmeyi imzalayacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fatih11 Ağustos 2023 08:00

Nasıl olur gs bunu da ellerin den almamışmı

Sonraki Haber Yükleniyor...