Tgrt Haber

Bellingham, Ronaldo’ya göz kırptı! Real Madrid’de 14 yıl sonra ilk

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
26 Ağustos 2023 20:27 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 20:31
Bellingham, Ronaldo’ya göz kırptı! Real Madrid’de 14 yıl sonra ilk

Real Madrid’in Borussia Dortmund’dan transfer ettiği Jude Bellingham, La Liga’daki ilk 3 maçında 4 gol atarak Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun rekoruna ortak oldu.

İspanya La Liga’da Real Madrid​, kadrosunda Thibaut Courtois, Eder Militao ve Arda Güler gibi eksikliklere rağmen yoluna 3’te 3 ile devam ediyor.

Eflatun-beyazlıların La Liga’daki kayıpsız başlangıcının mimarlarından biri de yaz transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Jude Bellinghamoldu. İngiliz futbolcu, 3 maçta attığı 4 golle yıldızlaştı.

İLK GOL BİLBAO’YA

Real Madrid, La Liga’da sezonu açtığı Athletic Bilbao​ deplasmanından 2-0 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada gol perdesini Brezilyalı hücumcu Rodrygo’dan 28’inci dakikada açarken; Jude Bellingham da maçın 36’ncı dakikasında La Liga’daki ilk golünü kaydetti.

ALMERIA’YI İKİLEDİ

Real Madrid’in 103 milyon Euro’ya kadrosuna dahil ettiği Jude Bellingham, takımının La Liga’daki ikinci hafta maçını da boş geçmedi. İngiliz orta saha, Real Madrid’in Almeria’yı deplasmanda 3-1 yendiği karşılaşmada 19 ve 60’ıncı dakikalarda skor tabelasını değiştirdi.

3’LÜK BELLINGHAM’DAN

Son olarak dün Celta Vigo deplasmanına çıkan Real Madrid’in golü, yine Jude Bellingham’dan geldi. 20 yaşındaki orta saha, 81’inci dakikada attığı golle eflatun-beyazlılara 3 puanı getirdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...