Tgrt Haber

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile anlaştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2024 23:22 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 23:55
Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile anlaştı

Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un ile anlaşma sağladı. Resmi imzaların birkaç gün içinde atılması bekleniyor.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş​ Yönetimi rotayı Hollandalı​ çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst’a çevirmişti. Uzun süren görüşmelerin sonunda siyah-beyazlı kulüp Hollandalı teknik adam van Bronckhorst ile anlaşma sağladı.

KISA SÜRE İÇİNDE İSTANBUL​'A GELECEK

TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst​ ile anlaşma sağladı. Hollandalı teknik adamın kısa süre içinde İstanbul'a gelmesi ve resmi imzaların atılması bekleniyor.

GENESİO BÜTÇEYİ AŞTI

Öte yandan Beşiktaş’ın, yıllık maliyetinin 7-8 milyon euroyu bulması nedeniyle Bruno Genesio ile yapılan görüşmeleri sonlandırdığı aktarıldı. Fransız teknik adam ve yardımcılarının toplam maliyetinin 8 milyon euroyu bulduğu ve siyah-beyazlıların bu parayı ödemeye yanaşmadığı vurgulandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...