Tgrt Haber

Beşiktaş revire döndü: 10 futbolcu sakat! Yıldız golcü de hastanelik oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İhlas Haber Ajansı
29 Ekim 2023 14:18 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 14:19
Beşiktaş revire döndü: 10 futbolcu sakat! Yıldız golcü de hastanelik oldu

Ligde ve Avrupa'da aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta moralleri bozacak bir gelişme daha yaşandı. Siyah beyazlıların golcü oyuncusu, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray derbisi ve UEFA Konferans Ligi'ndeki Bodo Glimt mağlubiyetleriyle zor günler geçiren Beşiktaş​ adeta revire döndü. Siyah beyazlılar kötü sonuçların ardından bir de sakatlık haberiyle sarsıldı.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasının kapanış mücadelesinde yarın akşam sahasında Gaziantep FK​ ile karşılaşacak Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor.

ABOUBAKAR HASTANELİK OLDU

Siyah beyazlıların golcü futbolcusu Vincent Aboubakar​, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Kamerunlu forvetin karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleri nedeniyle geceyi hastanede geçirdiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Vincent Aboubakar'ın sağlık durumuyla ilgili resmi açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde geçirmiştir. Aboubakar’ın tanı ve tedavi süreci devam etmektedir."

BEŞİKTAŞ REVİRE DÖNDÜ

Öte yandan Beşiktaş'ın Bodo Glimt’e deplasmanda 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada sakatlanan Arthur Masuaku​ ve Omar Colley’in sağlık durumlarına ilişkin de dün akşam açıklama yapıldı. 

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada Arthur Masuaku’nun uyluk arka adalesinde kanama ve gerilme; Omar Colley’in sol dizinde eklem sıvısı artışı ve diz içi yağ dokuda ödem olduğu belirtildi.

Böylece Arthur Masuaku ve Omar Colley’in de eklenmesiyle sakat futbolcuların sayısı 10’a yükseldi. Beşiktaş’ta Masuaku ve Colley’in yanı sıra Amartey, Bailly, Tayfur, Salih, Tayyip Talha, Emrecan Uzunhan, Umut Meraş ve Aboubakar'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber / İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...