Tgrt Haber

Beşiktaş’tan Galatasaray'ın 'çekememezlik' göndermesine olay cevap

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, AA
09 Haziran 2023 22:15 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 00:26

Galatasaray’ın Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarıyla ilgili sosyal medya paylaşımı sonrası tansiyon yükseldi. Beşiktaş, Galatasaray’ın paylaşımına cevap verdi.

Ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk tartışması alevlendi. Galatasaray Kulübü​, Ahmet Nur Çebi​'nin 6 Şubat depremlerinden sonra Spor Toto Süper Lig​'den çekilen takımların maçları hakkında verilen kararla ilgili açıklamalarına video paylaşımı yaparak göndermede bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda İstanbul Boğazı ve Vodafone Park​'a yer verildi. Ardından "Kuru gürültülü ortam" uyarısının yer aldığı Vodafone Park'ın zeminindeki bir akıllı saatte, "Çekememezlik düzeyi çok yüksek. Bu düzeysizliğe uzun süre maruz kalmak akıl kaybına sebep olabilir" ifadesi yazıldı.

BEŞİKTAŞ’TAN CEVAP

Galatasaray'ın bu paylaşımını alıntılayan Beşiktaş ise, "Stadımıza gelmişken içinde tek bir haram kupanın olmadığı ve duvarlarını şampiyonluklarımızda pay sahibi olan futbolcularımızın (Sizin gibi silmek zorunda kalmadığımız) posterlerinin süslediği müzemizi de ziyaret etseydiniz" ifadelerini paylaştı.

Beşiktaş’tan Galatasaray'ın 'çekememezlik' göndermesine olay cevap

NE OLMUŞTU?

Ahmet Nur Çebi, '6 puan olsa da ne far keder', 'Ofsaytımsı maç olsa da ne fark eder' diyen Dursun Özbek'e cevap vermişti. Çebi sezonu değerlendirirken Özbek’in açıklamaları için şunları söyledi:

“G.Saray Başkanı’nın birkaç gün evvel yaptığı açıklamaya değinmek istiyorum. ‘6 puan olsa da ne fark eder’, ‘ofsaytımsı maç olsa da ne fark eder’ gibi sözleri var. Siz 6 puanı siler, 3 puan da Sivas maçından eklerseniz 9 puan eder. Hani hovardalık ediyorsunuz ya ‘ne fark eder’ diye...

https://twitter.com/Besiktas/status/1667225901870858241

''ZAFER SARHOŞLUĞU İLE KONUŞMAM''

Çok şey fark eder. Moral olarak fark eder. Lig yürürken arkanızdaki rüzgar fark eder. Rakiplerin morali fark eder. Deprem sebebiyle ligden çekilen takımlarla oynanan maçların oynanmış kabul edilmesi ve sonraki maçlarda 3’er puan yazılması... İçimden neler geçiyor. Ama söyleyemiyorsam, yutuyorsam Beşiktaş Başkanı olduğum içindir. Galatasaray Başkanı gibi zafer sarhoşluğu ile çıkıp ‘6 puanı da vereyim, 3 puanı da vereyim’… E ver, haksız aldığın penaltıları da ver ligde kaçıncı duruma düşüyorsunuz bir görelim.

''FUTBOL CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEMELİ''

Ofsaytımsının arkasına penaltımsıları eklerseniz, şampiyonumsu olursunuz. Çok dikkatli olmak lazım. Başkanların taraftar tarzıyla konuşmasını doğru bulmuyorum. Ofsaytımsı, arkasından penaltımsı, arkasından şampiyonumsu olursunuz. Anlıyorum zafer sarhoşluğudur ama... Futbol camiasından özür dilemesi gerekiyor. Biz ‘bu uygulama yanlış’ derken, Galatasaray ve Fenerbahçe ‘doğru’ bile demediler. Şimdi lig bitmiş, 8 puan fark yapmışsınız, diyorsunuz ki ‘ne fark eder?’ Bu ifadeler doğru değil, spor camiası hoşlanmaz.”

Kaynak: TGRT Haber, AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...