Tgrt Haber

Beşiktaş yeni golcüsünü İtalya'da buldu: Anlaşma sağlandı

26 Temmuz 2023 14:34 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 14:44
Beşiktaş yeni golcüsünü İtalya'da buldu: Anlaşma sağlandı

Beşiktaş transfer haberi: Vincent Aboubakar ve Cenk Tosunlu forvet hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, David Okereke ile anlaştı.

Beşiktaş​'ın golcü transferinde ilk sırada yer alan NijeryalıDavid Okereke'yle anlaşmaya vardığı iddia edildi.

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ın 25 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaştı. Siyah beyazlı kulübün Okereke'nin bonservisini elinde bulunduran Cremonese'yle pazarlıklarının devam ettiği kaydedildi.

Son haberlere göre Cremonese'nin Okereke'nin bonservisi için 6 milyon Euro istediği ancak Beşiktaş'ın bu bedeli aşağı çekmeye çalıştığı belirtilmişti.

TEKLİF 4 MİLYON EURO

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 25 yaşındaki santrfora karşılık kulübü Cremonese'ye daha önce 3 milyon Euro önerip olumsuz cevap alan Beşiktaş'ın kurmayları, tekliflerini 4 milyon Euro'ya çıkardı.

Tok satıcıyı oynayan İtalyan ekibinden gelecek cevaba göre Beşiktaş'ın, rakamı 500 bin Euro daha artırabileceği belirtildi.

SERIE B'DE OYNAMAK İSTEMİYOR

Okereke tarafıyla yapılan görüşmeler ise son derece olumlu geçti. Nijeryalı futbolcu, kulübüne Serie B'de oynamak istemediğini belirtip transferinde kolaylık sağlanmasını talep etti.

Oyuncunun durumunun hafta sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...