Tgrt Haber

Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu! Talipleri artıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2023 09:47 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 10:16
Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu! Talipleri artıyor

Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar transferin gözdesi oldu. Yıldız golcüye talip olan kulüplerin sayısı 3'e yükseldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Vincent Aboubakar, devre arasında Beşiktaş'tan ayrılabilir.

UEFA Konferans Ligi'nde Bodo Glimt ile oynanan maç öncesinde ısınmada ağrı hissederek maç kadrosundan çıkarılan ve taraftarın tepkisini çeken Vincent Aboubakar ile iplerin tamamen kopma aşamasına geldiği iddia edildi.

ABAOUBAKAR: "AYAĞIM AĞRIYOR"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, siyah-beyazlılara geldiği ilk gün düzenlediği basın toplantısında Aboubakar ile aralarında geçen diyaloğlu aktararak, "Aboubakar'a 'Hazır mısın?' dedim. 'Yok ayağım ağrıyor' dedi. Başka da bir şey konuşmadım." ifadelerini kullanmıştı.

3 KULÜP PEŞİNDE!

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde gündem olmaya devam ediyor.

Fanatik'in haberine göre; Aboubakar için şimdiden 3 takımın devrede olduğu ifade edildi. Başarılı futbolcuya Arabistan ekiplerinden Al Ittihad Jeddah’ın ardından 2 kulübün daha talip olduğu bildirildi.

6.5 MİLYON EURO BONSERVİS!

Dünyaca ünlü Fransız santrfor Karim Benzema’nın formasını giydiği Al Ittihad-Jeddah'ın Aboubakar'ı kadrosuna katabilmek için 6.5 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi.

Başarılı oyuncunun menajeriyle 2 Arap kulübünün daha temas kurduğu kaydedildi.

5 MİLYON EURO MAAŞ TEKLİF EDİLDİ

Beşiktaş’tan yıllık 3 milyon Euro kazanan Aboubakar’a gelen tekliflerin 5 milyon Euro seviyesinde olduğu aktarıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...