Tgrt Haber

Beşiktaş, Lyon'u deplasmanda 1-0 mağlup etti | UEFA Avrupa Ligi

Editör: Ömer Özcan / Kaynak: tgrthaber.com
24 Ekim 2024 19:15 - Güncelleme : 25 Ekim 2024 00:00
Beşiktaş, Lyon'u deplasmanda 1-0 mağlup etti | UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi üçüncü maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Lyon ile karşılaştı... Temsilcimiz siyah beyazlılar, bu maçı kazanarak ilk galibiyetini aldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. İşte tüm detaylar...

UEFA Avrupa Ligi​ üçüncü karşılaşmasında temsilcimiz Beşiktaş​, deplasmanda Fransız ekibi Lyon​ ile kozlarını paylaştı... Temsilcimiz siyah beyazlılar, bu maçı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golü 72. dakikada Gedson Fernandes kaydetti.

Beşiktaş'ın rakibi Lyon! İlk 11'ler belli oldu | UEFA Avrupa Ligi - 1. Resim


BEŞİKTAŞ'IN 3 PUANI OLDU

Siyah-beyazlı futbol​ takımı, Avrupa Ligi'nin ilk 2 haftasında yaptığı maçlarda sahadan puansız ayrılmıştı. Beşiktaş, ilk galibiyetini alarak puanını 3'e yükseltti. 

Beşiktaş'ın rakibi Lyon! İlk 11'ler belli oldu | UEFA Avrupa Ligi - 2. Resim


LYON İLE 3. RANDEVU

Beşiktaş, Olimpik Lyon ile 3. kez karşı karşıya geldi.

İki takım, 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi çeyrek final aşamasında kozlarını paylaşmıştı. Fransa'da oynanan turun ilk maçını Olimpik Lyon 2-1 kazanırken, İstanbul'daki rövanşta ise Beşiktaş aynı skorla sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

Uzatma bölümlerinde de eşitliğin bozulmaması sonucunda seri penaltı atışlarına geçilmişti. Olimpik Lyon, penaltılarda Beşiktaş'a 7-6 üstünlük sağlayarak yarı final bileti almıştı.

Beşiktaş'ın rakibi Lyon! İlk 11'ler belli oldu | UEFA Avrupa Ligi - 3. Resim

 

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...