Tgrt Haber

Beşiktaş'ta 'arapsaçı' çözüldü: Ceyhun Kazancı ile yollar resmen ayrıldı

26 Temmuz 2023 18:01 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 18:02
Beşiktaş'ta 'arapsaçı' çözüldü: Ceyhun Kazancı ile yollar resmen ayrıldı

Bu sezonki ilk resmi maçına Perşembe günü Tirana karşısında çıkacak Beşiktaş'ta günler önce istifasını yönetime sunan ve cevap beklenen Beşiktaş A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yollar resmen ayrıldı.

Beşiktaş​ Teknik Direktörü Şenol Güneşile özellikle transfer konusunda fikir ayrılığı yaşadığı bilinen Beşiktaş A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı​'nın istifasını siyah-beyazlıların bir numarası Ahmet Nur Çebi​'ye ilettiği biliniyordu.

Basında yer alan haberlerde Çebi'nin, Kazancı'yı ikna etmeye çalıştığı, kendisine Şenol Güneş ile daha az temasta çalışacağı farklı pozisyonlar teklif ettiği öne sürülüyordu.

2021 YILINDA GÖREVE GELDİ

Beşiktaş, resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Ceyhun Kazancı ile yolların resmen ayrıldığını duyurarak, 44 yaşındaki yöneticiye teşekkür etti.

Siyah-beyazlıların resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle oldu: "2021 yılında Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine getirilen, 2022 yılından bu yana ise Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Sportif Direktörlük görevlerini birlikte yürüten Ceyhun Kazancı’yla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Ceyhun Kazancı’ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...