Tgrt Haber

Beşiktaş'ta Chamberlain'in yeni adresi belli oluyor: Ülkesinden 3 talibi var!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
12 Ağustos 2024 13:43 - Güncelleme : 12 Ağustos 2024 13:45
Beşiktaş'ta Chamberlain'in yeni adresi belli oluyor: Ülkesinden 3 talibi var!

Beşiktaş’ın yeni sezonda kadrosuna düşünmediği Alex Oxlade-Chamberlain'in yeni takımı belli oluyor. 30 yaşındaki yıldız futbolcuya Premier Lig ve Championship’ten 3 takım talip oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un kadroda düşünmediği Alex Oxlade-Chamberlain​, ülkesi İngiltere’ye dönmeye hazırlanıyor.

İNGİLİZ EKİPLERİ PEŞİNDE

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Geçtiğimiz sezon Premier Lig’den Championship’e düşen Sheffield United​, 30 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Chamberlain’in Sheffield United’ın yanı sıra Premier Lig ekiplerinden Southampton​ ve Ipswich Town’un da transfer listelerinde yer aldığı öne sürüldü.

30 MAÇTA 4 GOL

Beşiktaş’ın geçen yıl bedelsiz olarak renklerine kattığı tecrübeli oyuncu, 30 resmi maçta forma giyerken 4 gol attı.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro civarında gösterilen Chamberlain'in Beşiktaş​ ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona eriyor.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...