Tgrt Haber

Beşiktaş'ta seçim tarihi için flaş iddia!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2023 00:43 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 02:45
Beşiktaş'ta seçim tarihi için flaş iddia!

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçların üstüne UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3-2'lik Lugano yenilgisinin ardından yönetim, seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Bugün gerçekleştirilen toplantının ardından, siyah-beyazlıların kongre için Mayıs'ı işaret ettiği iddia edildi...

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor​ ve Adana Demirspor​'a karşı alınan farklı mağlubiyetlerin ardından son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde iç sahadaki 3-2'lik Lugano yenilgisi, Beşiktaş​'ta taşları yerinden oynattı...

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş​ istifa ederken; yerine yardımcısı Burak Yılmaz​ geldi ve yönetim, Güneş'in istifasını sunduğu gün seçimli Olağanüstü Genel Kurul'a gidileceğini açıkladı.

TRT Spor muhabiri Fatih Doğan'ın aktardığı bilgiye göre bugün gerçekleştirilen toplantının ardından Beşiktaş Yönetimi, Olağanüstü kongreyi Mayıs ayına ertelemeyi gündemine aldı.

TEKNİK DİREKTÖR KARARI DA SEÇİME BAĞLI

Siyah-beyazlılar, gün içerisinde yaptığı açıklamayla seçimin olacağı tarihe kadar teknik direktörlük koltuğunda Burak Yılmaz'ın oturacağını açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle oldu:

"Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...