Tgrt Haber

Brezilya'da flaş Willian Arao iddiası!

03 Ağustos 2023 23:57 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 23:59
Brezilya'da flaş Willian Arao iddiası!

Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan Willian Arao’yla ilgili ülkesi Brezilya’da flaş bir iddia ortaya atıldı. Santos Futbol Direktörü Paulo Roberto Falcao, ülke basınına Willian Arao’yla ilgili konuştu.

Süper Lig’in yaz transfer döneminde sattığı oyunculardan elde ettiği gelirle rekor kıran Fenerbahçe’de takımdan ayrılması gündemde olan Willian Arao’nun, ülkesi Brezilya’da Suudi Arabistan’a gideceği öne sürüldü.

Santos Futbol Direktörü Paulo Roberto Falcao, 31 yaşındaki orta sahayla ilgili, “İstediğimiz oyuncular var ancak bazen olduğu gibi Arabistan’dan bir takım gelir; teklif verir ve oyuncuyu alır. Arabistan ile rekabet etmenin bir yolu yok. Willian Arao​ ile görüşüyorduk ama o Suudi Arabistan’ı tercih etti” diye konuştu.

Transfermarkt verilerine göre 6 milyon Euro piyasa değeri bulunan Willian Arao, Fenerbahçe​ formasıyla çıktığı 31 Süper Lig maçında 4 asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...