Tgrt Haber

Marsilya’dan Cengiz Ünder açıklaması!

03 Ağustos 2023 19:14 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 19:14
Marsilya’dan Cengiz Ünder açıklaması!

Fenerbahçe’nin bir süredir transferi için Fransa mesaisi yaptığı Cengiz Ünder ile ilgili Marsilya Başkanı Pablo Longoria’dan açıklama geldi.

Süper Lig’in başlamasına 8 gün kala Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hızla sürüyor. Sarı-lacivertlilerin, Karl Toko Ekambi ve Cengiz Ünder için Fransa ile temaslarını sıklaştırdığı bu günlerde Cengiz’in forma giydiği Marsilya’nın başkanı Pablo Longoria, milli futbolcunun transferine ilişkin açıklama yaptı.

TRT Spor’da yer alan habere göre Longoria, Cengiz için bir kulüple anlaşmak üzere olduklarını ancak transferin gerçekleşmediğini ifade etti.

Transferin gerçekleşmeme sebebine ilişkin net bir ifade kullanmayan Pablo Longoria şöyle konuştu:

“Cengiz’in durumu Almanya’da olduğumuz dönemdekinden farklı şu anda. Bir takımla anlaşmayı tamamlamak üzereydik ancak çeşitli sebeplerden dolayı henüz bu gerçekleşmedi.

"EN İYİ TEKLİFİ ARIYORUZ"

Cengiz Ünder’in transferi için masada bir çok takımdan teklif var. En iyi teklif için piyasa araştırmasını sürdürüyoruz. Şu anda herhangi bir takımla anlaşmaya yakın değiliz ancak teklifler olduğu doğru.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...